TS taraftarı Markus Merk'i şaşırttı

Almanların dünyaca ünlü hakemi , Lig TV’de yayınlanan Maraton programının yorumcusu Markus Merk İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında ki Trabzonspor taraftarına hayran kaldı.Dün İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında oynanan maçta Trabzonspor rakibini 3-1 mağl

TS taraftarı Markus Merk'i şaşırttı

Almanların dünyaca ünlü hakemi , Lig TV’de yayınlanan Maraton programının yorumcusu Markus Merk İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında ki Trabzonspor taraftarına hayran kaldı.

Dün İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında oynanan maçta Trabzonspor rakibini 3-1 mağlup ederken ,kendi kentinden 1200 km uzaklıkta ki bir takımın taraftarının, rakip stadı tıklım tıklım doldurması ünlü Alman hakem Markus Merk’i ,da şaşırttı. Deplasmanda 60 bin taraftarın tribün şovu Merk’i  şaşkına çevirirken ünlü Alman hakem  Merk iki kentin arasındaki mesafenin 1200 km olduğunu öğrenmesi üzerine Trabzonspor taraftarına övgüler yağdırdı

 Merk .program sunucusu Şansal Büyüka’nın “ Bir kolbastıyı çok hak ediyordu Trabzon. Markus görüyorsun değil mi atmosferi” şeklindeki sözleri  üzerine ünlü hakem Markus Merk “ Harika görüntüler gerçekten. Seyircilerin futbol adına ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Ben Trabzon'un bir bölgenin takımı olduğunu bilmiyordum. Belki teknik açıdan harika değillerdi ama hep şu görüntüyü verdiler. Bu takım kazanmak istiyor. Ben bu görüntüleri her hafta görmek istiyorum.

Program sunucusu Şansal Büyüka ise Merk’in bu cevabı üzerine “ Seyirci budur kardeşim helal-i hoş olsun. Bugün bir pankart vardı bayıldım. "Kusura bakma LİG TV bugün stattayız" diye. Trabzon Süper Lig'in bir rengidir. Trabzon'la çok daha renkli oluyor. Hocam maça genel baktığında Trabzon efsanesinin dönüşünü konuşuyoruz. Taktik geneline baktığında neler dersin?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor