TS taraftarı kontenjanı doldurdu

Spor toto Süper Lig'in 8.hafta karşılaşmasında Trabzonspor İstanbul deplesmanında Kasımpaşa ile karşılaşacak.Sahası bakımda olduğu için uzun süredir maçlarını Ali Sam Yen stadyumu'nda oynayan Kasımpaşa'nın sahasındaki onarım sona erdi ve Trabzonspor ile K

TS taraftarı kontenjanı doldurdu

Spor toto Süper Lig'in 8.hafta karşılaşmasında Trabzonspor İstanbul deplesmanında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Sahası bakımda olduğu için uzun süredir maçlarını Ali Sam Yen stadyumu'nda oynayan Kasımpaşa'nın sahasındaki onarım sona erdi ve Trabzonspor ile Kasımpaşa Stadyumu'nda karşılaşacak.

İstanbul'da oynanan her karşılaşma da olduğu gibi, Trabzonspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği bu karşılaşma da misafir takım Trabzonspor'a ayrılan biletler tükendi. Bilet bulmak ve takımını bu deplesmanda yanlız bırakmak istemeyen Trabzonspor taraftarları ev sahibi takım taraftarlarının arasında olsa mu maçı izlemekte kararlı.

Trabzonspor taraftarlarına ayrılan bölümden yer bulamayınca ev sahibi takım seyircileri ile aynı alanda maç izleyecek olan Trabzonspor taraftarlarının olası tahrikler karşısında olumsuz olayların yaşanmaması için kalearkası Tirübünün Trabzonspor'a tahsis edilmesi gerektiğini söylediler.

Görünen o ki Trabzonspor'a ayrılan kontenjanı dolduran Trabzonspor taraftarları Kasımpaşa stadyumu'nun büyük kısmını Bordo-Mavi yapmakta kararlı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor