TS taraftarı artık bir başka olacak

Lig’de 50 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor’un bu karşılaşmadaki en büyük destekçisi taraftarları.Taraftarın birtakım için çok önemli bir unsur olduğu bilinmekle beraber, takımlarına karşı anormal derecede sevgi ve bağımlılığı bulunan Trabzonspor t

TS taraftarı artık bir başka olacak

Lig’de 50 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor’un bu karşılaşmadaki en büyük destekçisi taraftarları.

Taraftarın birtakım için çok önemli bir unsur olduğu bilinmekle beraber, takımlarına karşı anormal derecede sevgi ve bağımlılığı bulunan Trabzonspor taraftarlarının maç sırasında beklenen desteği verememesi Türk Spor kamuoyunda sıkça dillendiriliyor.

Lig’de 48 puanla lider Trabzonspor’u takip eden Fenerbahçe taraftarlarının, ilk yarının sonunda liderle arasındaki puan farkının 7’den  2 puana kadar inmesinde en önemli etkenin, taraftarının bütünleşmesi ve maçın bitiş düdüğüne kadar her koşulda verdiği destekle azaldığı gözlerden kaçmıyor.

MAÇ 90+4 DAKİKA

Takımlarına karşı büyük bir sevgi ile bağlı olan Trabzonspor taraftarının özellikle iç saha karşılaşmalarında yeterli desteği veremedikleri tartışılırken “Trabzonspor taraftarı sadece takımları gol attığında bağırıyor, bunun haricinde destekleri saman alevi gibi” benzetmeleri yapılarak rakip takımların ve hakemlerin Avni Aker’e daha cesur çıktıkları iddia ediliyor.

Taraftar baskısının son derece önemli olduğu bu dönemlerde Trabzonspor’un rakip takım ve özellikle hakemleri baskı altına alabilmek için maçın ilk dakikasından hakemin bitiş düdüğüne kadar alkış, ıslık ve tezerruatla takımlarını desteklemeleri gerektiği bir gerçek.

Trabzonspor taraftarının gol geciktikçe veya takımları gol kaçırınca verdikleri tepkiler takım üzerinde olumsuz etki oluşturuyor ve  rakip takımlara cesaret vererek hakemlerin daha rahat maç yönetmelerine neden oluyor.

Son iki karşılaşmada Trabzonspor’un galibiyet gollerinin maçın bitimine yakın zamanlarda geldiğini iyi bilen Trabzonspor taraftarlarının, Kayserispor karşılaşmasında maçın başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar taraftar baskısı oluşturacakları ve her koşulda takımlarını hep bir ağızdan destekleyecekleri kararı almaları camia ve futbolcular tarafından da sevinçle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor