TS potada hakeme tepki gösterdi

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka'ya deplasmanda 94-85 mağlup olan Medical Park Trabzonspor, karşılaşmanın hakemlerine tepki gösterdi. Kulüp basın sözcüsü Ertuğrul Doğan, yaptığı açıklamada, taraftarlarıyla, oyuncularıyla Beko Ligi'ne yeni bir h

TS potada hakeme tepki gösterdi

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka'ya deplasmanda 94-85 mağlup olan Medical Park Trabzonspor, karşılaşmanın hakemlerine tepki gösterdi. 

Kulüp basın sözcüsü Ertuğrul Doğan, yaptığı açıklamada, taraftarlarıyla, oyuncularıyla Beko Ligi'ne yeni bir heyecan ve kalite getirdiklerini düşündüklerini belirterek, ''Beko Ligi'ndeki kulüpler çok büyük fedakarlıklarla, özveriyle, çok ciddi yatırımlarla Türk basketboluna hizmet etmektedir. Bugün milli takımımızın başarısındaki gerçeklerden birisi de kulüplerin oyuncu yetiştirmesi için verdiği maddi ve manevi emektir. Fakat üzülerek müşahede ediyoruz ki, yeterince eğitim almamış, egolarından arınmamış, hırslarına yenik düşen 'emek hırsızları' kulüplerimizin emeklerini gasp etmektedir'' dedi. 

Doğan, şöyle devam etti:
     ''İstanbul'da Beşiktaş Basketbol Takımı ile oynadığımız müsabakada iki takımın güzel ve iyi niyetli oyununa, tarafların centilmenliğine gölge düşüren 'Özlem Yalman, Recep Ankaralı, Fatih Arslanoğlu' hakem triosunun maç yönetiminde gösterdikleri zafiyetlerini, federasyon yetkililerinin kasetlerden izlemelerini ve kulüplerin emeğine sahip çıkmalarını bekliyoruz. Trabzonspor olarak bu formsuz ve art niyetli hakemlerin maçlarımıza bir daha verilmemesi için resmi başvurumuzu yapacağız. Yine üzülerek belirtmek isterim ki, müsabakanın ilk devresi sonunda, bir yönetici arkadaşımıza '2. devre görürsünüz' şeklinde tehditvari konuşabilecek kadar küstah ve mensubu olduğu hakem camiasına yakışmayan bir hakeme, gerekli cezanın verilmesi için maçın özellikle 2. yarı görüntülerinin dikkatle izlenmesi yeterli olacaktır. Bilinmesini isteriz ki, Trabzonspor camiasına karşı hiç kimsenin 'emek hırsızlığı' yapmasına müsaade etmeyeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor