TS Pantelic transferini askıya aldı

Trabzonspor'un uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı Sırp forvet Pantelic'in Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakmaması üzerine bu transferin askıya alındığı öğrenildi.Dün akşam Avusturya'da Polonya ile Sırbistan arasında oynanan özel maçı izleyen Güneş

TS Pantelic transferini askıya aldı

Trabzonspor'un uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı Sırp forvet Pantelic'in Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakmaması üzerine bu transferin askıya alındığı öğrenildi.

Dün akşam Avusturya'da Polonya ile Sırbistan arasında oynanan özel maçı izleyen Güneş'in, oyunun ikinci yarısında 45 dakika forma giyen Pantelic'in performansını yeterli bulmadığı da kaydedildi.

Sürekli olarak Trabzonspor'u oyalayan ve piyasa yapan futbolcuya resti çeken Trabzonspor, Hırvatistan Milli takımının forveti Jelavic'le temaslarını hızlandırdı.

Önceki haberimiz:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor