TS oteli önünde protesto

Sivassporlu bir gurup taraftar Trabzonspor maçı öncesi toplanarak federasyonu protesto etti. Ellerindeki meşalelerle maçın oynanacağı stada kadar yürüyen taraftarlar, Trabzonsporlu futbolcuların kaldığı otel önünde taşkınlık yarattı.Spor Toto Süper Lig'de

TS oteli önünde protesto

Sivassporlu bir gurup taraftar Trabzonspor maçı öncesi toplanarak federasyonu protesto etti. Ellerindeki meşalelerle maçın oynanacağı stada kadar yürüyen taraftarlar, Trabzonsporlu futbolcuların kaldığı otel önünde taşkınlık yarattı.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor maç saatini beklerken bir gurup Sivasspor taraftarı son haftalardaki hakem kararlarını protesto etti. Kent meydanındaki Atatürk Heykeli'nde toplanan taraftar gurubu daha sonra 4 Eylül Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesine gelerek burada federasyon aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Federasyon aleyhine pankartlar açan gurup adına Yiğido Gençlik Taraftar Gurubu Tribün Lideri Mesut Taştan bir açıklama yaptı. Taştan tepkilerinin bir korner yada faul kararına olmadığını, tepkilerinin hakemlerin kasıtlı kararlarına olduğunu iddia ederek, "Burada bizim yaptığımız çifte standarda ve eyyamcılığa isyandır. Burada isyanımız hakem hatalarına değil, hakemlerin kasıtlı kararlarına. Futbolda hakem hataları elbette olacaktır. Bizler bunu bilecek ve ayırt edebilecek düşüncedeyiz. Fakat son haftalarda Sivasspor'a yapılanları hata olarak değil kasıt olarak yorumluyoruz. Bizim şikayetimiz Sivasspor olarak bir korner pozisyonu değil, bizim isyanımız Gaziantepspor maçında gol diye verilip de nedenini bilmediğimiz bir şekilde o golün iptal edilmesidir. Biz Sivasspor taraftarı olarak MHK, federasyon ve hakemlere sesleniyoruz. Yeter artık! Sivasımızın ve Sivassporumuzun üzerinden ellerinizi çekin" şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından maçın oynanacağı 4 Eylül Stadyumu'na kadar yürüyen taraftarlar, Trabzonsporlu futbolcuların kaldığı İstasyon Caddesi'nde bulunan otel önüne gelince ellerindeki meşaleleri yaktı. Otel penceresinde bakan futbolculara küfürler eden Sivassporlu taraftarlara polis müdahale etti. Polisin müdahalesinin ardından otel önünden ayrılan taraftarlar maçın oynanacağı 4 Eylül Stadyumu'na geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor