TS organik tarıma başladı

Kombine satışlarında rekor kırılması, deplasman kombinesi uygulaması, 61. dakika gösterileri, müsabaka sonrası kolbastı oynanması, hamsi şöleni, yayla kent projesi, fındığın tanıtımına katkı, yat limanı işletmeciliği gibi ilklere imza atan Trabzonspor böy

TS organik tarıma başladı

Kombine satışlarında rekor kırılması, deplasman kombinesi uygulaması, 61. dakika gösterileri, müsabaka sonrası kolbastı oynanması, hamsi şöleni, yayla kent projesi, fındığın tanıtımına katkı, yat limanı işletmeciliği gibi ilklere imza atan Trabzonspor böylelikle bir yeniliğin daha öncüsü oldu.

Buna göre Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin doğu kısmındaki boş alanda sporcuların ve personelin gıda ihtiyacını karşılamak üzere, doğal gübre ve yer altı suyu kullanılarak mevsimlik sebze yetiştirilmeye başlandı. Ayrıca ziraat meyvesi dikilerek boş alanlar değerlendirilirken, organik hayvansal birçok sayıda ürünün yetiştirilmesi içinde çalışmalar devam ediyor.

Projenin hayata geçmesinde fikir veren, bilimsel anlamda destek olan eski Tarım İl Müdürü Hüseyin Salihoğlu’nun görüşleri doğrultusunda yapılan uygulamalarla bahse konu alandan en sağlıklı verimin alınması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor