TS Olimpiyatta kutlama yapacak

Saha zeminindeki çalışmalar nedeniyle Denizlispor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak olan bordo-mavililer, Türkiye Kupası'nı da İstanbul'daki taraftarıyla buluşturacak.Bordo-mavili kulüp, internet sitesinden taraftarlara da bir duyuru yaparak ku

TS Olimpiyatta kutlama yapacak

Saha zeminindeki çalışmalar nedeniyle Denizlispor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak olan bordo-mavililer, Türkiye Kupası'nı da İstanbul'daki taraftarıyla buluşturacak.

Bordo-mavili kulüp, internet sitesinden taraftarlara da bir duyuru yaparak kupanın centilmence kutlanmasını istedi.

Karadeniz ekibinde, sakatlıkları bulunan Onur, Burak, Selçuk ve Tayfun'un kadroda yer almadıkları bildirildi.

YATTARA, 200 GÜN SONRA

Trabzonspor'da ameliyatının ardından düzelen İbrahima Yattara'nın forma özleminin de Denizlispor maçında son bulması bekleniyor.

En son 23 Ekim 2009'da Hüseyin Avni Aker'de oynanan ve bordo-mavili takımın 2-1 kazandığı Kayserispor maçında forma giyen Yattara, oynaması halinde ligde 200 gün sonra formasına kavuşmuş olacak.

DENİZLİSPOR İLE 38. KEZ

Trabzonspor ile Denizlispor yarın yapacakları maçla ligde 38. kez karşı karşıya gelecekler.

Bugüne dek iki takım arasında yapılan 37 maçta, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 24-6 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 55 gol atarken, kalesinde 26 gol gördü.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Serkan, Giray, Egemen, Ferhat, Ceyhun, Gabriç, Sezer, Yattara, Alanzinho ve Teofilo 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor