TS'nin başarı puanı kaç

Cevat Ocak, bordo mavili futbolcuları ligdeki 16 maçlık performanslarını değerlendirdi. İşte Cevat Ocak'ın kaleminden Trabzonspor'lu futbolcuların performansı Trabzonspor'un başarı puanı kaç?Trabzonspor'un  ligdeki 16 maçlık performansına baktığımız zaman

TS'nin başarı puanı kaç


Cevat Ocak, bordo mavili futbolcuları ligdeki 16 maçlık performanslarını değerlendirdi.

İşte Cevat Ocak'ın kaleminden Trabzonspor'lu futbolcuların performansı

Trabzonspor'un başarı puanı kaç?

Trabzonspor'un  ligdeki 16 maçlık performansına baktığımız zaman henüz daha yüzde 60 kapasitenin üzerine çıkamadığını görüyoruz. Bireysel yeteneklerden ziyade daha çok birbirine kenetlenmiş savaşçı birer asker görüntüsü verdiler.

Tony Sylva: İyi ve tecrübeli bir kaleci. Herşeyden önemlisi kalede güven veren bir duruşu var. Rakiplerini korkutuyor. Ama en iyi kaleci de hatalı goller yer kuralı Silva için de geçerlidir ve o da bu kuralı bazı maçlarda uyguladı.(Başarı puanı:60)

Rigbert Song: Tecrübesi ve sahadaki duruşuyla örnek bir futbolcu profili çizdi. Doğrusu bu kadar performans beklemiyordum. Futbolundan çok arkadaşlarını saha içinde uyarması ve motive etmesiyle yararlı oldu.(Başarı Puanı:75)

Egemen Korkmaz:Tecrübeli Song'un yanında çabukluğu ve hırslı yapısıyla oldukça yararlı oldu. Beklenenin üzerinde bir performans gösterdi.Sert futboluyla da golcüler ona yaklaşmaktan korkar hale geldiler. Tam bir savaşçı(Başarı puanı:70)

Hırvoje Cale: Üst düzeyde bir futbolcu değil. Takım oyunundaki başarısını bireysel olarak sergileyemiyor. Hırslı ve mücadeleci bir yapısı var. Sol kenarın tamamen ona teslim edilmesi belki de onun hücum özelliklerini köreltti. Onun için sadece defansta var.(Başarı Puanı:55)

Serkan Balcı:Geçen sezona göre çok daha başarılı. Hırslı ve istekli oynuyor. Yattara ile birlikte sağ kulvarı iyi kullanıyor. Zaman zaman oynadığı orta sahada da beklenen başarıyı gösterdi.Tam bir dinamo gibi oynuyor. (Başarı Puanı:70)

Hüseyin Çimşir:Bana göre son iki sezondan beri en iyi dönemini geçiriyor. Yetenekleri sınırlı ama çok fedakarca oynuyor. Topu kazanmada gösterdiği başarıyı kullanmada gösterememesi onun süregelen bir hastalığı. Onun için onu daha çok mücadelesiyle değerlendirmek gerekiyor.(Başarı Puanı:70)

Selçuk İnan:Büyük bir umutla alınmıştı. Taraftarın ve camianın ondan beklentisi fazla. Ama o henüz beklentilere cevap veremedi. Birkaç maç dışında kötü bir  görüntü sergiledi.Onun kötü oynaması yanındaki Hüseyin'e de defansa da zor anlar yaşatıyor. İkinci yarıda ondan beklentiler fazla(Başarı puanı:50)

ustova Colman: Yetenekli bir futbolcu. Ama bana göre yanlış yerde oynatılarak yeteneklerini sergileyemiyor. Sol kenar oyuncusu değil. Daha çok orta alanda ön ikilinin arsasında oynarsa bence daha yararlı olacak. Ersun yanal Yusuf'u isteyene kadar bir sol açık istesin de Colman'dan orta alanda yararlansın daha mantıklıdır.(Başarı puanı:60)

İbrahima Yattara:Belkide yetenekleri bakımında dünyada ilk ona girer. Özelliklerini bilmesek ne işi var Trabzonspor'da deriz.Çünkü, Trabzonspor'a geldiği günden beri en kötü sezonunu geçiriyor.Belki de aklı hala daha sezon başında Katar'a gidip gitmekte kaldı. Çok düşük kapasitede oynadı. Kapasitesini yüzde 60'ın üzerine çıkardığı anda tek başına Trabzonspor'u sırtlar. Beklenti bu yöndedir.Ancak, Yusuf'un transfer edilmesiyle Ersun Yanal büyük ihtimalle Yattara'yı kenara alacaktır. Bu onun performansını daha da düşürebilir(Başarı Puanı: 50)

Gökhan Ünal:Trabzonspor tarihinin en pahalı yerli futbolcu. Transferin flaş ismi oldu. Herkes ondan her maç takımı kurtarmasını bekledi. Birçokları onun başarılı olmadığı görüşünde olsalarda ben aynı görüşte değilim. Gökhan Ünal maçın bütününde iyi oynayan bir futbolcu değil. Arda s ıra sahneye çıkan bir oyuncu olduğu Kayseri'den biliniyordu. Herkesin aksine bana göre çok da başarısız olmadı. Attığı ve attırdığı gollerle Trabzonspor'a önemli katkı sağladı.İkinci yarıda daha üst seviyede bir performans bekliyorum(Başarı puanı:65)

Umut Bulut:Hırsı, istekli ve inatçı bir yapıya sahip. Sağa, sola, orta alana çok gelmesiyle asıl yerindeki görevini yapamaz oldu. Yanlış yerlere gitmese gol yollarında daha fazla işe yarayacaktır. Ama yanlış yerlere koşu yaparak enerjisini harcıyor. Dolayısıyla gol yollarında enerjisiz kalıyor. Umut Bulut bize daha çok ceza alanı içerisinde lazım. Onun yapacağı koşuları ve presleri diğer futbolcular paylaşmalı. Böyle daha başarılı olacağı kanaatindeyim(Başarı puanı:60)

Tayfun Cora:Geçen sezonun ikinci yarısında stoperde oldukça başarılıydı. bu sezon daha çok sağ kenarda oynuyor. Bence kötü de değil. Ancak, aynı mevkiide Serkan Balcı'nın olması onu birçok maçta yedeğe atıyor. Yine de kritik anlarda attığı iki golle takımını ipten aldı.(Başarı Puanı:60)

Ceyhun Gülselam:Gurbetçi futbolcu çok az maçta oynadı. Daha çok uzaktan attığı şutlarla hafızalarda iz bıraktı. Trabzonspor'un böyle sert frikikler kullanan futbolcuya da ihtiyacı vardı. Hami'den sonra bir de Ceyhun geldi işte. Ancak, Ersun Yanal bu futbolcuyu da tam anlamıyla kullanamadı, hazırlayamadı. Ön libero için iyi bir alternatiftir.(Başarı Puanı:50)

Promise Isaac:Ersun yanal'ın yararlanamadığı bir futbolcu da Ayzektir. Bana göre bu futbolcu daha çok ön ikili de oynar. yani rakip ceza alanı içerisinde daha faydalı olur. zaten Gençlerbirliği'nde de böyle oynuyordu. Ama Ersun hoca onu daha çok Yattara'nın alternatifi gibi kenardan kullanıyor.Az oynadı ve öz oynadı. Daha fazla şans verilirse daha faydalı olur(Başarı puanı:60)

Barış Memiş:O da sonradan oyuna giren futbolculardan biri. Son iki maçta girdiği dakikadan itibaren iyi oynadı ve takımına katkı sağladı. yetenekli bir futbolcu. Eğer Yusuf transfer edilirse tıopki Ayzek gibi Barış'ın da oyuna girmesi daha da gecikecektir ve belkide önemli bir yetenek kaybedilecektir. İkinci yarıda şans verilirse, güvenilirse performansı yükselir.(Başarı puanı:55)

Tolga Zengin:Oynadığı maçlarda zaman zaman iyi idi. Ama genel performansına bakıldığı zaman kalede pek fazla güven vermediği görülmektedir. Kendine aşırı güvenden olsa gerek beklenmediği anlarda beklenmedik hatalar yapıyor.(Başarı Puanı:50)

Giray Kaçar:O da pek fazla şans bulamadı. Egemen'in cezalı olduğu maçlarda oynadı. Bu maçlarda da çok fazla sırıtmadı. Ama Egemen gibi hırslı olmaması yerini bu futbolcuya bırakmaktadır.Stoper mevkii için iyi bir alternatiftir(Başarı Puanı:50)

Ferhat Çökmüş: Çok az şans buldu. Ancak, geçen yılki performansına bakıldığı zaman iyi bir yedek görüntüsü bile vermiyor. Sadece iyi niyetli mücadele ediyor. Hocanın verdiği görevi yapmaya çalışıyor.

Adnan Güngör: Trabzonspor gibi bir takımın yedeğinde olması bile kendi şansıdır. Varlığı ile yokluğu pek fark edilmiyor

Ergin Keleş: Bu sezon pek fazla şans bulamadı. Geçen sezon özellikle son maçlarda iyi bir performans yakalamıştı. Ancak, bu sezon kendisini göremedik.

Not: Puanlar 100 üzerinden verilmiştir

Cevatocak@hotmail.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor