Şalpazarı'nda 2 gün okullar tatil

Trabzon'da gece saatlerinde başlayan ve sabaha karşı etkisini artıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun ve etkili kar yağışı, kara ve hava ulaşımını da olumsuz etkiliyor. Trabzon il genelinde kar yağışı sebebiyle 2 bin 183 kilometre uzunluğundaki

Şalpazarı'nda 2 gün okullar tatil

Trabzon'da gece saatlerinde başlayan ve sabaha karşı etkisini artıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun ve etkili kar yağışı, kara ve hava ulaşımını da olumsuz etkiliyor. Trabzon il genelinde kar yağışı sebebiyle 2 bin 183 kilometre uzunluğundaki toplam 203 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi'ne bağlı 47 ekip, 37 greyder, 10 yükleyici ve 8 kamyonla kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Trabzon Havalimanı'ndan yapılan uçak seferlerinin ise gecikmeli olarak sürdürüldüğü belirtildi.

Kar yağışı sonucu Şalpazarı ilçesinin köylerinde eğitime 2 gün ara verildi.
Trabzon'da kar yağışı sebebiyle gece boyunca çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Polis sorumluluk bölgesinde 17, jandarma sorumluluk bölgesinde ise 12 maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazası yaşanırken, bu kazalarda 7 kişi yaralandı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kar yağışının bugün ve yarın da il genelinde etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığının iki gün boyunca 5 derece civarında seyredeceği, gece saatlerinde ise iç ve yüksek kesimlerde don ve buzlanma olayının yaşanacağı belirtilerek ilgililerin dikkatli olması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler