TS Makukula ile ilgilenmiyor

Transfer gündeminde olduğu iddia edilen Portekizli futbolcu Aziza Makukula'nın bonservis bedelinin yüksek oluşu nedeniyle Trabzonspor'un bu transfere şimdilik yanaşmadığı belirtildi.Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, direkt oynayabilecek kalit

TS Makukula ile ilgilenmiyor

Transfer gündeminde olduğu iddia edilen Portekizli futbolcu Aziza Makukula'nın bonservis bedelinin yüksek oluşu nedeniyle Trabzonspor'un bu transfere şimdilik yanaşmadığı belirtildi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, direkt oynayabilecek kaliteli bir forvet alacaklarını belirterek, "Takımda üç forvet oyuncusu var. Bunlardan farklı özelliklerle kaliteli bir ismi kadromuza dahil etmek istiyoruz" dedi.

Bu arada bordo - mavililerin transfer gündeminde yer alan Semih Şentürk'ün, Fenerbahçe ile yollarını ayırmasının kesinleşmesinin ardından Trabzonspor'la görüşmeyi kabul edeceği de belirtildi.

SONG'DA BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Trabzonspor'la sözleşmesi sona ermesine karşın teknik direktör Şenol Güneş'in, "Performansından ve takıma yaptığı ağabeylikten genel olarak memnunum" diyerek takımda kalmasına yeşil ışık yaktığı Kamerunlu futbolcu Rigobert Song'un durumundaki belirsizlik sürüyor. Geçtiğimiz sezon bordo - mavili kulüpten yılda 2 milyon 250 bin TL alan bu yıl ise bu rakamı aşağı çekmesi talep edilen Song'la, Polonyalı stoper Glowacki'nin transferinin olumsuz şekilde sonuçlanmasının ardından masaya oturulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler