''TS maçları en ağır faturamız oldu''

Sarı-lacivertlilerde 12 yıldır başkan Yıldırım’ın sağ kolu olan Mahmut Uslu maç ardından aldığı istifa kararını birkaç gün içinde uygulamaya geçirecek.F.Bahçe’de Trabzon maçı sonrası yaşanan depremin artçıları gün yüzüne çıkmaya başladı.Mali kongrede muha

''TS maçları en ağır faturamız oldu''

Sarı-lacivertlilerde 12 yıldır başkan Yıldırım’ın sağ kolu olan Mahmut Uslu maç ardından aldığı istifa kararını birkaç gün içinde uygulamaya geçirecek.

F.Bahçe’de Trabzon maçı sonrası yaşanan depremin artçıları gün yüzüne çıkmaya başladı.

Mali kongrede muhalefetten yoğun eleştiri alan başkan Aziz Yıldırım’ın yıllardır sağ kolu olarak bilinen Mahmut Uslu, F.Bahçe’deki 12 yıllık geçmişine nokta koyuyor.

Anons skandalı ve kaçan şampiyonluğun ardından yanan stadın içindeki FB TV’de yapılan toplantıda bırakmayı planlayan Aziz Yıldırım ikna edilirken, asbaşkanlar Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu da devam etmeme kararı almıştı. 

Günler geçti, karabulutlar dağıldı. Aziz Yıldırım sorumluluğu üzerine alıp özür diledi. Özaydınlı kararından döndü ancak Uslu verdiği sözü birkaç güne kadar uygulayamaya koyacak. Mahmut Uslu bırakma kararıyla ilgili yakın arkadaşı ve derdini paylaştığı çok önemli bir iş adamına içini döktü. İşte Uslu’nun kendi sözleriyle bırakma gerekçeleri:

SÖZ VERDİM BIRAKIYORUM ARTIK

“DENİZLİ ve Trabzon maçları yöneticilik dönemimizin en acı faturaları. Çok şey yaşadık. Uykusuz geceler geçirdik arkadaşlarımızla. Başkanın hayatı oldu F.Bahçe. Her şeyinden oldu. Ancak Trabzon maçı sonrası bir söz verdim. Ve onu da yerine getireceğim. Bırakıyorum artık.

SPORUN içinden gelen az yönetici vardır. Bu yüzden bazı konuları daha iyi özümseyebiliyorum. Transferde ve hoca seçiminde hata yapabiliyorsunuz. İpi göğüsleyecekken tökezliyorsunuz. Ancak çok yoruldum. Birçok hoca ile çalıştık. Hep en iyisini getirmek için uğraştık. Kim inanırdı Avrupa şampiyonu takımın hocasını getireceğimize? Ancak olmayınca olmuyor. Adam başarısız oldu. Kim böyle bir şey umardı ki?

‘KEZMAN ALT ÜST ETTİ’

TRANSFERLERİ Kezman öncesi ve sonrası olarak 2’ye ayırmak gerek. Kezman ne zaman F.Bahçe’ye alındı, o gün tüm dengeler bozuldu. Alex’i 5 milyon dolar bonservisle almışız. Gelmez deniyordu. Yıllık 2 milyon dolara oynattık. Ama Kezman gelip 4 milyon dolar alınca Alex de doğal olarak zam istedi. Mecburen fiyatlar tavan oldu. Diğer oyuncular da etkilendi. Lugano 1.5 milyon alırken, 4 milyon dolar istedi ilk başta sonra da 2.5 milyon Euro’ya imza attı.

KUZU GİBİ Mİ OTURACAKTIM?

ŞEREF Tribünü’ndeki isimlerin en hırçını benmişim. Uzun süredir hiçbir şeye karışmadım. Ama neden yönetici oluyoruz? Tabii ki yanlışlara tepki göstereceğim. Hep yanlış değerlendirildim. Kuzu gibi mi oturacaktım? G.Saraylı, Beşiktaşlı yöneticiler yapmıyor mu? Nedense onlarınki sempatik geliyor bazılarına.

HANGİ yönetici ömrünün sonuna kadar yönetici olmuş? Benden de artık bu kadar. Bundan sonra işime gücüme bakacağım, daha çok insanlarla içli dışlı olacağım. Tabii ki de maçlara geleceğim. F.Bahçe sevgimi kimse içimden sökemez.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler