TS Konyaspor ile 23. randevuda

Spor Toto Süper Ligi'nin 10.haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibi ile 23. kez karşı karşıya geliyor. Bir sezon aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkan Konyaspor'a karşı Bordo- mavili takımın ezici bir üstünlüğü bulunuyor.

TS Konyaspor ile 23. randevuda

Spor Toto Süper Ligi'nin 10.haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibi ile 23. kez karşı karşıya geliyor.

Bir sezon aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkan Konyaspor'a karşı Bordo- mavili takımın ezici bir üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında bu güne kadar oynanan 22 maçta Trabzonspor, 10 galibiyet elde ederken Konyaspor ise 6 galibiyet elde etti. 6 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı. Trabzonspor rakip fileleri 34 kez havalandırırken, kalesinde 26 gol gördü. 2008-2009 sezonunda iki takım arasında oynanan müsabakalarda Trabzonspor rakibini Konya'da 3-2 mağlup ederken, evinde ise rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

COLMAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU

Trabzonspor'un, Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman 'ın eşi Fernanda bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Arjantin'de gerçekleşitirilen doğum sonrası, minik bebeğe Valentino ismi verildi.

TRABZONSPOR'DA 3 EKSİK

1 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da 3 eksik bulunuyor. Şehri izinsiz olarak terk eden Teofilo, doğum iznine giden Colman ve sarı kart cezalısı olan Cale müsabakada forma giyemeyecekler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor