TS Kıbrıs'tan kamp yeri alıyor
Trabzonspor Kıbrıs'ta antrenman ve kamp yeri için arazi alıyor. Trabzonspor yönetimine Kıbrıs'da tesis kazandırmak için uzun süredir çalışan eski yönetici Utku Bozoğlu yaptığı girişimlerden olumlu sonuç aldı. Trabzonspor'a Kıbrıs'ta kamp yeri kazandırmak isteyen Bozoğlu arkadaşı olan Turizm ve Kültür bakanı Hamza Ersan saner ile görüştü.
Görüşmenin ardından Trabzonspor yönetimine konuyu açan Bozoğlu'na Trabzon yönetim kuruluda yetki verdi. .
Yönetimden yetkiyi alan Bozoğlu yakın arkadaşı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Çevre Kültür ve Turizm Bakanı Hamza Ersan Saner, ile görüşerek Girne'de Trabzonspor'a kamp yeri tahsis edilmesini sağladı.
Kuzey Kıbrıs'ta Cumhur başkanlığı seçimleri nedeniyle tahsis protokolü seçimlerden sonra imzalanacak.
Öte yandan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür Turizm ve çevre bakanı Hamza Ersan Savaş Trabzonspor kulübüne üyelik için başvurdu. Evrakların yönetim kuruluna ulaşmasının ardandan Bakan Ersan Trabzonspor kongre üyesi olacak.