TS-Kayseri muhtemel 11'leri

Trabzonspor şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak, Kayserispor ise Avrupa iddiasını güçlendirmek için bugün Avni Aker'e zafer parolasıyla çıkacak. Zorlu 90 dakikayı ilginç kılan nokta ise yıllarca Bordo-Mavili formayı giyen Şota Arveladze, teknik dire

TS-Kayseri muhtemel 11'leri

Trabzonspor şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak, Kayserispor ise Avrupa iddiasını güçlendirmek için bugün Avni Aker'e zafer parolasıyla çıkacak.

 

Zorlu 90 dakikayı ilginç kılan nokta ise yıllarca Bordo-Mavili formayı giyen Şota Arveladze, teknik direktör olarak eski hocası Şenol Güneş'le kapışacak.

 

Zirve yarışını doğrudan ilgilendiren karşılaşma bugün Avni Aker Stadı’nda saatler 19.00’u gösterdiğinde başlayacak. 26 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Trabzonspor, en kritik maçlarından birinde Kayserispor’u ağırlayacak. Üstelik bu mücadele sadece Bordo-Mavililer açısından değil, rakip Kayseri için de oldukça önemli. Çünkü Sarı-Kırmızılılar 3 puana uzanıp, Avrupa Kupaları’na katılma hedefi doğrultusunda avantaj yakalamak amacında. Trabzonspor’da ilk 11’in değişmez isimleri Engin Baytar ile Egemen Korkmaz sakat, Tayfun Cora cezalı. Teknik direktör Şenol Güneş’in Manisaspor karşısında kazanan kadrodan yalnızca Ceyhun’un yerine Alanzinho’yu oynatması bekleniyor.

 

Kayseri’de de sakat çok

Kayserispor’da ise uzun süredir takımdan uzak kalan Cangele, Troisi, Santana ve Eren’in yanı sıra, Savaş Yılmaz cezalı durumda.

 

MUHTEMEL 11'LER

 

TRABZONSPOR

Onur

Serkan

Mustafa

Glowacki

Cale

Burak

Selçuk

Colman

Alanzinho

Jaja

Umut

Teknik Direktör: Şenol Güneş

 

KAYSERİSPOR

Souleymanou

Hamza

Önder

Serdar

Hasan Ali

Semih

Abdullah

Selim

Amrabat

Ziani

Kujoviç

Teknik Direktör: Şota Arveladze

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor