TS-Kayseri hakemi Yunus Yıldırım

Trabzonspor’un Pazar günü Kayserispor ile kendi evinde oynayacağı maçın hakemi olan Yunus Yıldırım, yönettiği son beş maça kadar “penaltı vermeyen hakem” olarak tanınıyordu. Manisa bölgesi hakemlerinden Yıldırım, son 5 haftaya gelene kadar yönettiği 97 ma

TS-Kayseri hakemi Yunus Yıldırım

Trabzonspor’un Pazar günü Kayserispor ile kendi evinde oynayacağı maçın hakemi olan Yunus Yıldırım, yönettiği son beş maça kadar “penaltı vermeyen hakem” olarak tanınıyordu.

 

Manisa bölgesi hakemlerinden Yıldırım, son 5 haftaya gelene kadar yönettiği 97 maçta sadece 1 kez penaltı noktasını göstermesiyle dikkat çekti.

 

Son 5 haftada ise 3 defa penaltı düdüğünü çalan Yıldırım’ın, bu hafta oynanacak olan Trabzonspor-Kayserispor maçında nasıl bir yönetim sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

 

Yıldırım son 5 haftada yönettiği Beşiktaş-Bucaspor (5-1), Çaykur Rizespor-Denizlispor (0-1) ve Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor (2-3) maçlarında penaltı noktasını gösterdi.

 

YILDIRIM’IN TRABZON KARNESİ

Sakatlığı nedeniyle sezon başında yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalan Yıldırım, bu sezon ilk kez Trabzonspor maçını yönetecek.

 

2009-2010 sezonunda Yıldırım, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaybettiği ligin son haftasındaki 1-1’lik Trabzonspor maçını, Trabzonspor’un Galatasaray’ı 1-0 mağlup ettiği maçı, 0-0’lık Trabzonspor-Büyükşehir Belediyespor maçını ve Trabzonspor’un Ankaragücü’nü 3-0 mağlup ettiği maçları yönetmişti.

 

Yunus Yıldırım ayrıca, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile Trabzonspor’un 0-0 berabere kaldığı maçta da düdük çalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler