"TS ile dostluğumuz bozulmaz"

Kayserispor Asbaşkanı Şaban MiraBoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in Volkan Babacan’la ilgili yaptığı açıklamadan duyduğu üzüntüyü dile getirdiMiraBoğlu, “Şener’in açıklamaları çok talihsiz ve haddini aşan bir açıklama. Başkanın üstüne vazife

"TS ile dostluğumuz bozulmaz"

Kayserispor Asbaşkanı Şaban MiraBoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in Volkan Babacan’la ilgili yaptığı açıklamadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi

MiraBoğlu, “Şener’in açıklamaları çok talihsiz ve haddini aşan bir açıklama. Başkanın üstüne vazife olmayan bir açıklama.'' dediği Radyospor’daki açıklamada, ''Futbol oyunu hatalar oyunu. Volkan, hatasız demiyoruz. Bu hatanın ceremesini çeken, üzüntüsünü yaşayan biziz. Kendisinin de çok üzgün olduğunu biliyorum. Biz özeleştirimizi yapıyoruz. Başkasının, hele bize rakip sayılacak bir kulüp başkanının bunu söylemesi en hafifinden etik bir davranış olmadı. Sadri Şener’den bunu beklemiyorduk.” dedi. 

VOLKAN KİRALIK, BİRİNCİ KALECİMİZ SULEYMANU

MiraBoğlu, “Volkan’ın yediği golde ne hissetiniz? Volkan’ı kazanmak adına ne yapacaksınız” şeklindeki soruya ise “Volkan’ın yediği golde şoke olduk. 1. dakikada gelen gol oyun planımızı, taktiğimizi değiştirdi. Bunun etkisini uzun süre atamadık. Volkan Babacan, biz de kiralık olarak oynuyor. Bonservisi Fenerbahçe’de. Bizim birinci kalecimiz. Suleymanu… 2 haftadır sakattı. Antalyaspor maçıyla birlikte kaleyi devralacak.” diye cevap verdi.

DOSTLUĞUMUZ BOZULMAZ

Asbaşkan Miraboğlu, Şener’in açıklamasının iki kulüp arasındaki dostluk bağlarını etkilemeyeceğini söyledi ve “Her kulüp kendi hatasını kendi içerisinde çözer. Ama böyle bir açıklama oldu; diye Kayserispor-Trabzonspor dostluğu bozulmayacaktır. İki hafta sonra maçımız var. Ama bu tür açıklamalara dikkat etmek gerekir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor