TS idmanını Almanlar bastı

Buna göre hafta sonu yayınlanacak spor programında 10 dakikalık bölümü Türk futboluna ayıran ZDF kanalı muhabirleri Trabzonspor’un Beşiktaş’la oynadığı müsabakayı da takip ettikten sonra Trabzon’a geldiler. Akşam saatlerinde yapılan idman öncesi Teknik Di

TS idmanını Almanlar bastı

Buna göre hafta sonu yayınlanacak spor programında 10 dakikalık bölümü Türk futboluna ayıran ZDF kanalı muhabirleri Trabzonspor’un Beşiktaş’la oynadığı müsabakayı da takip ettikten sonra Trabzon’a geldiler. Akşam saatlerinde yapılan idman öncesi Teknik Direktörü Şenol Güneş ile sohbet eden Alman muhabirler, daha sonra Engin Baytar ile röportaj yaptılar. Kulübün mevcut durumu ve İstanbul takımlarıyla olan mücadelesi hakkında sorulan sorulara Engin, takımın iyi durumda olduğunu, sezon sonunda şampiyonluğu hedefledikleri cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor