TS-FB'yi kaçıncı kez yönetecek?

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek olan ve aynı zamanda bir polis memuru olan Kahramanmaraş Bölgesi Hakemi Bünyamin Gezer, 4. kez iki takım arasında oynanacak olan karşılaşmada düdük çalacak.Spor Toto Süper Ligi'nin

TS-FB'yi kaçıncı kez yönetecek?

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek olan ve aynı zamanda bir polis memuru olan Kahramanmaraş Bölgesi Hakemi Bünyamin Gezer, 4. kez iki takım arasında oynanacak olan karşılaşmada düdük çalacak.

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmayı yönetecek olan Bünyamin Gezer, bugüne kadar Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan 3 lig maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Sezon başında Trabzon'da oynanan ve bordo-mavili takımın 3-2 kazandığı maçı da yöneten Gezer, bu maçta 5 kez, 2009 yılında 2 takım arasında İstanbul’da oynanan maçta 3 kez, 2008 yılında ise 2-0 Bordo Mavili takımın üstünlüğü ile biten maçta 5 kez sarı kartına başvururken, hiç kırmızı kart göstermedi. Gezer, aynı zamanda bir sezonda iki takım arasında oynanan iki karşılaşmayı da yönetmiş olacak.

Otoriter yönetimi ile dikkat çeken Bünyamin Gezer, bugüne kadar lider Trabzonspor'un hem lig, hem de kupa olmak üzere toplam 14 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda bordo-mavili takım 8 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti. Attığı 26 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü.

Gezer, Fenerbahçe'nin ise 16 maçını yönetti. Bu müsabakalarda sarı-lacivertli takım 7 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti. Attığı 24 gole karşılık ise kalesinde 21 gol gördü.

 

BÜNYAMİN GEZER'İN TRABZONSPOR KARNESİ

Gaziantepspor-Trabzonspor: 1-3

Kayserispor-Trabzonspor: 0-0

Trabzonspor-Fenerbahçe: 3-2

Beşiktaş-Trabzonspor: 0-0

İstanbul.B.B-Trabzonspor: 1-6

Eskişehirspor-Trabzonspor: 2-5

Fenerbahçe-Trabzonspor: 0-0

Trabzonspor-Beşiktaş: 1-2 (Türkiye Kupası)

Galatasaray-Trabzonspor: 3-0

Trabzonspor-Fenerbahçe: 2-0

Trabzonspor-Gaziantepspor: 3-2

Trabzonspor-Konyaspor: 1-0

M.P. Antalyaspor-Trabzonspor: 1-2

Manisaspor-Trabzonspor: 0-0

 

BÜNYAMİN GEZER'İN FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe-Karabükspor: 2-1

Fenerbahçe-Eskişehirspor: 4-2

Trabzonspor-Fenerbahçe: 3-2

Fenerbahçe-M.P Antalyaspor: 1-0

Fenerbahçe-Denizçlispor: 3-1

Fenerbahçe-Galatasaray: 3-1

Beşiktaş-Fenerbahçe: 4-2 (Türkiye Kupası)

Kayserispor-Fenerbahçe: 0-2

Fenerbahçe-Trabzonspor: 0-0

Fenerbahçe-Beşiktaş: 2-1

Sivasspor-Fenerbahçe: 2-1

Trabzonspor-Fenerbahçe: 2-0

Fenerbahçe-Bursaspor: 0-2

Kayserispor-Fenerbahçe: 0-0 (Türkiye Kupası)

Manisaspor-Fenerbahçe: 1-1

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor: 1-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor