TS, Es-Es biletleri karaborsaya...

Yarın Eskişehir'de oynanacak olan Trabzonspor-Eskişehirspor maçı öncesi, Trabzonspora ayrılan biletler 20 dakika içerisinde tükendi. Sabah 09. 00'da satışa çıkan biletlerin satıldığı Aktif AŞ. 'ye giden taraftarlar, "Biletler" tükendi cevabıyla adeta şok

TS, Es-Es biletleri karaborsaya...

Yarın Eskişehir'de oynanacak olan Trabzonspor-Eskişehirspor maçı öncesi, Trabzonspora ayrılan biletler 20 dakika içerisinde tükendi. Sabah 09. 00'da satışa çıkan biletlerin satıldığı Aktif AŞ. 'ye giden taraftarlar, "Biletler" tükendi cevabıyla adeta şok oldu. Ancak daha sonra bitti denilen ve resmi fiyatı 50 TL olarak açıklanan biletler, Eskişehir'deki bazı Karadenizliler Dernekleri tarafından 75 TL'den karaborsaya satıldı. Trabzonsporlu taraftarlar Aktif A. Ş. 'de bulamadıkları biletleri söz konusu derneklerden 75 TL'ye satın aldı.

Şampiyonluk yolunda takımlarını Eskişehir'de yalnız bırakmak istemeyen Trabzonsporlu taraftarlar, biletlerin karaborsaya düşmesine isyan etti. Biletlerin satışa çıktığı Aktif AŞ. 'ye sabah saatlerinde akın eden Trabzonsporlu taraftarlar, biletlerin tükendiğinin söylenmesi üzerine hayal kırıklığına uğradı. Ancak daha sonra bitti denilen biletlerin kentteki bazı Karadenizliler derneğinde normal fiyatının üstünden bir fiyatla satıldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Trabzonsporlu taraftarlar, söz konusu derneklerden 75 TL karışlığında biletlerini alabildi. Yaşadıkları karşısında şaşkına dönen Trabzonsporlu taraftarlar, Aktif AŞ ve söz konusu Karadenizliler derneğine sert tepki gösterdi.

Bu duruma oldukça tepkili gösteren taraftarlar, maç günü Aktif AŞ ve Karadenizliler Derneğini protesto etme kararı aldı. Taraftarlar, maç sırasında söz konusu biletleri satan kurumlara protesto etmek amacıyla pankart açacak. Bir grup Trabzonsporlu taraftar, "Bunları daha önce de yaşadık. Bizim insanlarımı bizim biletleri bilet satanlarla anlaşarak almış. Bilet almaya gidiyoruz yok diyorlar. Sonra başkaları gidiyor, onlara veriyorlar. Sonra derneğimiz bize karaborsa fiyatından bilet satıyor" diyerek tepkilerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor