TS Club tırı Olimpiyata gidiyor

TS Club TIR'ı Trabzonspor’un 12 Aralık Pazar günü Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabaka öncesi ve sonrası taraftarlara Olimpiyat Stadı önünde hizmet verecekAyrıca geçtiğimiz hafta Bucaspor'la oynanan müsabaka öncesi stat çevresinde yapılan çalış

TS Club tırı Olimpiyata gidiyor

TS Club TIR'ı Trabzonspor’un 12 Aralık Pazar günü Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabaka öncesi ve sonrası taraftarlara Olimpiyat Stadı önünde hizmet verecek

Ayrıca geçtiğimiz hafta Bucaspor'la oynanan müsabaka öncesi stat çevresinde yapılan çalışmalar neticesinde sahte ürün satışının önüne geçilirken, aynı uygulamanın bu hafta İstanbul'da oynayacağı Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde de devam edeceği açıklandı.

Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlardan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.

Trabzonspor Kulübünü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarların konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübe başvurmaları önemle rica olunur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor