TS Bursaspor hakeminin karnesi

Şampiyonluk yolundaki kritik haftalardan birini yaşayan Trabzonspor'un ligde Bursaspor ile oynayacağı lig maçına bilindiği gibi hakem Fırat Aydınus atandı. Böylece Aydınus bu sezon 4. kez bordo-mavili takımın maçını yöneteceği kesinlik kazanmış oldu. Bu s

TS Bursaspor hakeminin karnesi

Şampiyonluk yolundaki kritik haftalardan birini yaşayan Trabzonspor'un ligde Bursaspor ile oynayacağı lig maçına bilindiği gibi hakem Fırat Aydınus atandı. Böylece Aydınus bu sezon 4. kez bordo-mavili takımın maçını yöneteceği kesinlik kazanmış oldu.

Bu sezon bordo mavili ekibin 3 maçında düdük çalan Aydınus'un yönettiği hiçbir maçı Trabzonspor kaybetmedi. Aydınus'un yönettiği karşılaşmalarda kendi evinde Karabükspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor, Konya ve Manisa deplasmanlarından da üç puanla ayrılmayı başarmıştı.

 

FIRAT AYDINUS'UN LİGDE YÖNETTİĞİ SON 5 MAÇ

Konyaspor 0-0 Manisaspor 9 Nisan 2011

K. Karabükspor 3-2 Gaziantepspor 2 Nisan 2011

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe 18 Mart 2011

Gaziantepspor 3-1 Sivasspor 5 Mart 2011

İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3-1 Galatasaray

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor