TS Borsada Kupa kaldırdı...!

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe  ile karşılaşacak olan Trabzonspor yatırımcısına Borsa'da kazandırdı.Günlük bazda, Trabzonspor Sportifİstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB), Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş hisseleri

TS Borsada Kupa kaldırdı...!

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe  ile karşılaşacak olan Trabzonspor yatırımcısına Borsa'da kazandırdı.

Günlük bazda, Trabzonspor Sportifİstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB), Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş hisseleri yüzde 12,30 oranında değer kazandı Yatırım ve Ticaret A.Ş hisseleri yüzde 12,30 oranında değer kazanırken, Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş hisseleri ise yüzde 5,98 oranında değer kaybetti.

Cuma günkü seans sonunda 92,00 lira olan Fenerbahçe hisseleri günü 86,50 liraya gerilerken, 10,60 lira olan Trabzonspor hisseleri 12,30 liraya yükseldi.

Öte yandan, Fenerbahçe hisseleri 409 milyon 918 bin 538 lira ile en çok işlem hacmine ulaşan hisse senedi oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor