TS bileğinin hakkıyla kazandı

 Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Bursaspor'dan liderliği devralan Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Bursaspor ile yapacağı karşılaşmada liderliği rakibine kaptırmak istemiyor.Galatasaray karşısında galip gelerek haftayı 3 puan ile kapatıp liderlik ko

TS bileğinin hakkıyla kazandı

 

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Bursaspor'dan liderliği devralan Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Bursaspor ile yapacağı karşılaşmada liderliği rakibine kaptırmak istemiyor.

Galatasaray karşısında galip gelerek haftayı 3 puan ile kapatıp liderlik koltuğuna oturan bordo-mavililer, Bursaspor maçının hazırlıklarına dün ara vermeden başladı. Bordo-mavililer, Galatasaray galibiyetini geride bırakarak hafta sonundaki zorlu maçı düşünmeye başladı.

Kulüp başkanı Sadri Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile sahalarında yaptıkları maçlardan galibiyetle ayrılarak ligdeki iddialarını herkese gösterdiklerini belirtti.

En son Galatasaray galibiyetiyle ligde son 5 haftayı galibiyetle kapadıklarını ifade eden Şener, ''İşler yolunda. Ama biz Galatasaray maçını geride bıraktık. Bu hafta Bursaspor ile karşılaşacağız. Takım izin yapmadan hazırlıklarını gerçekleştiriyor. Artık Bursaspor maçını düşünüyoruz'' dedi.

Bursaspor'un ligin namağlup takımlarından biri olduğunu dile getiren Şener, ''Bursaspor iyi bir takım, ama biz de çok iyi bir takımız. Bursa'ya galibiyet için gideceğiz. 3 puan alamazsak tek puan ile de liderliğimizi sürdürmüş olacağız. Lider gideceğimiz bu deplasmandan lider dönmek istiyoruz'' diye konuştu.

Liderliğe yükselmekten çok, bunu sürdürmenin önemli olduğunu anlatan Şener, ''Liderlik de takıma ayrı bir hava getirdi. Bu takım yene yene bileğinin hakkıyla buralara geldi. Demek ki yaptığımız işler doğruymuş. Bundan sonra da takımın bunu sürdüreceğine inanıyorum. Bu takım, bu konumu hak ediyor'' ifadelerini kullandı.

-''EN BÜYÜK ADAYLARDANIZ''-

Başkan Şener, Trabzonspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

''Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını kazanarak şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğumuzu ortaya koyduk. Bu galibiyetler, şampiyonluk için bir ölçü. Ama önümüzde daha bir çok maç var. Lig uzun bir maraton. Aynı şekilde mücadelemizi sürdürmeliyiz. Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandık. Lig kupasını da kazanmak en arzu ettiğimiz şey.''

Genel kurulu Aralık ayı içinde yapacaklarını ifade eden Şener, ''Şu anda genel kurulla uğraşmak fayda sağlamıyor. Çok adayın çıkması işleri doğru yaptığımızı gösterir. Eskiden kulübe yönetici bulamazdık. Şimdi ise talep fazla. Bunlardan mutluluk duyuyorum'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler