TS Basketin bu haftaki sınavı

Beko Basketbol Ligi'nde heyecan devam ederken haftanın maçlarına yarın oynanacak karşılaşmalarla devam edilecek. Yarın oynanacak maçlarda zirve takibini sürdüren Galatasaray Cafe Crown son sırada bulunan Oyak Renault'u konuk edecek. Abdi İpekçi Spor Salon

TS Basketin bu haftaki sınavı

Beko Basketbol Ligi'nde heyecan devam ederken haftanın maçlarına yarın oynanacak karşılaşmalarla devam edilecek. Yarın oynanacak maçlarda zirve takibini sürdüren Galatasaray Cafe Crown son sırada bulunan Oyak Renault'u konuk edecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 15. 00'te başlayacak. Basketbolseverler bu karşılaşmayı canlı olarak Spormax ekranlarından izleyebilecek.

Haftanın önemli karşılaşmalarından birisi de Pınar Karşıyaka ile Beşiktaş Cola Turka arasında oynanacak. Ligde 42 puanla beşinci sırada bulunan siyah beyazlılar, 41 puanla altıncı sıradaki yer alarak takibini sürdüren Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak. Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak bu zorlu mücadele saat 13. 00'te başlayacak. Karşılaşma aynı zamanda Spormax'ten canlı olarak yayınlanacak.

Üçüncü sırada yer alan ve zirve takibine devam eden Banvit ise Ankara'da Türk Telekom'a konuk olurken bu karşılaşma da 17. 00'de başlayacak.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mersin temsilcisi Mersin Büyükşehir Belediyesi ile İzmir ekibi Aliağa Petkim, Mersin Edip Buran Spor Salonu'nda saat 15. 00'de karşı karşıya gelecek.

Efes Pilsen ise yarın saat 17. 00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda Bornova Belediyesi'ni ağırlayacak.

Beko Basketbol Ligi'nde 26. haftanın yarın oynanacak maçlarının programı şu şekilde;

Bugün

19. 00 Tofaş – Fenerbahçe Ülker (Bursa Atatürk Spor Salonu) Spormax

Yarın

13. 00 Pınar Karşıyaka – Beşiktaş Cola Turka (Karşıyaka Spor Salonu) Spormax

15. 00 Galatasaray Cafe Crown – Oyak Renault (Abdi İpekçi Spor Salonu) Spormax

15. 00 Mersin Büyükşehir Belediyesi – Aliağa Petkim (Edip Buran Spor Salonu)

16. 00 Medical Park Trabzonspor – Antalya Büyükşehir Belediyesi (19 Mayıs Spor Salonu)

17. 00 Efes Pilsen – Bornova Belediye (Sinan Erdem Spor Salonu)

17. 00 Türk Telekom – Banvit (Ankara Atatürk Spor Salonu)

17. 30 Erdemir – Olin Edirne (Erdemir Spor Salonu) - İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler