TS basket takımı moral depoladı

Medical Park Trabzonspor basketbol takımı, Trabzon'un Kavaklı mevkisinde bulunan, Fatih Kulesi veya İrene Kulesi olarak bilinen, Rus işgali sırasında mühimmat deposu olarak kullanıldığı için halk arasında cephanelik olarak adlandırılan tarihi kulenin rest

TS basket takımı moral depoladı

Medical Park Trabzonspor basketbol takımı, Trabzon'un Kavaklı mevkisinde bulunan, Fatih Kulesi veya İrene Kulesi olarak bilinen, Rus işgali sırasında mühimmat deposu olarak kullanıldığı için halk arasında cephanelik olarak adlandırılan tarihi kulenin restoranında bir araya gelerek moral depoladı.

Medical Park Trabzonspor Baş Antrenörü Alaaddin Yakan, Galatasaray Medical Park maçında kazanacak kadar oynadıklarını söyleyerek, "Bu maçta ilk kez takımımız sahada takım gibi durdu. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe bana göre Avrupa'nın en formda takımlarından bir tanesi. Kadro olarak çok iyiler. Her yıl kadrolarına ciddi oyuncular takviye ediyorlar. Bizim Fenerbahçe karşımızda işimiz kolay gözükmüyor. Ama biz iyi bir hafta geçirdik. Galatasaray maçında gösterdiğimiz performansı bu maçta

sürdürmek istiyoruz. 3 aydır maalesef tam kadro antrenman yapamıyoruz. Birçok sakat oyuncumuz var. Bu çok ekstra bir durum. Kimsenin yapacak bir şeyi yok. Beklemekten başka yapacak bir çaremiz yok. Elimizdeki oyuncularla bütün gücümüzü kullanıyoruz. En kısa zamanda beklenen Trabzonspor'u taraftarımız görecek" dedi.

Beşiktaş Cola Turka'nın NBA yıldızı Allen Iverson transferini de değerlendiren Yakan, "Bir dünya yıldızının bizim ligimizde olması ligimizin kalitesini yukarıya çekecektir. Bunun yanında dünyanın gözü de bizde olacak. Basketbol adına sevindirici şeyler bunlar" diye konuştu.

Bordo-mavili oyuncu Ersin Görkem ise, Fenerbahçe maçının zor geçeceğini belirterek, sonuna kadar mücadele edeceklerini ve iyi bir sonuçla döneceklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor