TS aşkı Mercedes boyattı

Almanya'da yaşayan ve isminin Selçuk olduğu öğrenilen Trabzonspor taraftarı gurbetçi, son model Mercedes'ini bordo maviye boyattı. Bordo-mavili renklere boyatarak aracının yan gövdesine 'Bize Kadıköy de Trabzon" yazdıran ve kaputuna da Trabzonspor amblemi

TS aşkı Mercedes boyattı

Almanya'da yaşayan ve isminin Selçuk olduğu öğrenilen Trabzonspor taraftarı gurbetçi, son model Mercedes'ini bordo maviye boyattı. Bordo-mavili renklere boyatarak aracının yan gövdesine 'Bize Kadıköy de Trabzon" yazdıran ve kaputuna da Trabzonspor amblemi yerleştiren Trabzonspor taraftarı gurbetçinin sosyal paylaşım sitesi Facebook'a koyduğu görüntü Bordo-mavili taraftarlar arasında en çok paylaşılan görüntüler arasında yer alıyor.

 

trabzonspor.jpg

Trabzonspor'un bu sezon Fenerbahçe'nin elinden Şanlıurfa'da oynanan final maçında Ziraat Türkiye Kupası'nı alması, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan sezonun son maçında şampiyonluktan etmesi nedeniyle Türkiye'de olduğu gibi gurbetçi Trabzonspor taraftarlarını da sevindirdiği görülüyor.

trabzonspor.20100522101919.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor