TRT'de Trabzonspor konuşulacak

Trabzonspor'un şanlı mazisinde elde ettiği birçok önemli başarının hikayeleri yarın (Perşembe) TRT 3 Spor kanalında ''Bir Zamanlar'' programında ekranlara gelecek. Tansu Polatkan ile İbrahim Kırkayak'ın birlikte sunduğu, 22.15’de başlayacak programda Türk

TRT'de Trabzonspor konuşulacak

Trabzonspor'un şanlı mazisinde elde ettiği birçok önemli başarının hikayeleri yarın (Perşembe) TRT 3 Spor kanalında ''Bir Zamanlar'' programında ekranlara gelecek.

 

Tansu Polatkan ile İbrahim Kırkayak'ın birlikte sunduğu, 22.15’de başlayacak programda Türk futbol tarihinde çok önemli yeri olan Bordo-mavili kulübün başarıları, şanlı tarihi görüntü ve önemli konuklar eşliğinde izleyicilere sunulacak.

 

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın İstanbul stüdyolarından canlı olarak katılacağı programda ayrıca takımın 1983-84 sezonunda elde ettiği şampiyonlukta Fenerbahçe’ye attığı golle büyük pay sahibi olan Hasan Şengün’le, eski futbolcu ve Samsunspor Yardımcı Antrenörü Bahattin Güneş de Samsun’dan iştirak edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler