TRT'de Trabzon 2011 tanıtımı

Devrim Hacısalihoğlu’nun hazırladığı “Trabzon2011’e Doğru”da 23-30 Temmuz tarihlerinde Trabzon’da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için şehirde yapılan hazırlıklar anlatılıyor. Erdoğan Arıkan’ın seslendirdiği programda iddialı bir organizasyona h

TRT'de Trabzon 2011 tanıtımı

Devrim Hacısalihoğlu’nun hazırladığı “Trabzon2011’e Doğru”da 23-30 Temmuz tarihlerinde Trabzon’da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için şehirde yapılan hazırlıklar anlatılıyor.

 

Erdoğan Arıkan’ın seslendirdiği programda iddialı bir organizasyona hazırlanan Trabzon’da şehrin insanlarının geçmişten bugüne hırslı ve iddialı yönleri de ele alınıyor.

 

Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker, Trabzon 2011 Medya Koordinatörü Murat Taşkın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür yapılan hazırlıklara ilişkin son gelişmeleri değerlendiriyorlar.

 

Trabzonspor adına ise Asbaşkan Nevzat Şakar Gençlik Oyunları ile ilgili görüşlerini açıklıyor.

 

Programda ayrıca Trabzon Vakfı Başkanı Bilgin Aygül, oyunlar sırasında şehri yabancı konuklara tanıtmak amacıyla Trabzon’da düzenlemeyi düşündükleri “Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri”ne ilişkin bilgi veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor