'Transferler kampa kadar bitecek'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon fazla bir transfer yapma politikalarının olmadığını belirterek ellerinde Türkiye Kupası'nı kazanmış, lig şampiyonunu belirlemiş ciddi bir kadronun bulunduğunu söyledi. Bu kadroya öncelikle stoper ve forvet

'Transferler kampa kadar bitecek'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon fazla bir transfer yapma politikalarının olmadığını belirterek ellerinde Türkiye Kupası'nı kazanmış, lig şampiyonunu belirlemiş ciddi bir kadronun bulunduğunu söyledi. Bu kadroya öncelikle stoper ve forvet takviyesi yapmayı planladıklarını ifade eden Şener, kamp dönemine kadar transferi bitirmek istediklerini belirtti.

Transfer ile ilgili olarak yurt dışında çalışmaların sürdüğünü belirten Şener, "Bizim bu sezon çok fazla bir transfer yapma politikamız yok. Buna gerek yok. Çünkü oturmuş ve Türkiye Kupası kazanmış bir takmımız var. Lig şampiyonunu belirlemiş bir takım var. Hocanın isteği üzerine bu takıma öncelikle bir forvet ve bir stoper almayı hedefliyoruz. Bu oyuncuların yanına belki genç oyuncular da alabileceğiz. Çünkü elimizde ciddi oturmuş bir kadro var" dedi.

 Transferde çok acele etmediklerini belirten Şener, "Transferin Eylül ayına kadar vakti var ama biz transfer işlerini kamp dönemine kadar bitiririz. İskelet bir kadromuz var. Bu kadroya iyi oyuncular katmak içi uğraşıyoruz. Ligde iz bırakacak bir hareket yaptık. Uzun yıllar anlatılacak ve konuşulacak bir hareket yaptık. Şampiyonu belirledik" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor