Transferde yanlış yapılmayacak

Trabzonspor yönetim kurulu yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarının sürdürürken ince eleyip sık dokuyor.Bordo mavililer 10 haziranda başlayacak olan transfer dönemine kadar araştırmalarını yoğun bir şekilde sürdürecek. Bu sezon

Transferde yanlış yapılmayacak

Trabzonspor yönetim kurulu yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarının sürdürürken ince eleyip sık dokuyor.

Bordo mavililer 10 haziranda başlayacak olan transfer dönemine kadar araştırmalarını yoğun bir şekilde sürdürecek. Bu sezon nokta transferler yapacak olan yönetim kurulu teknik direktör Şenol Güneş’in alınmasını istediği futbolculara teklif yaparak gelecek cevabı beklemeye başladı. Transferlere astronomik rakamlar ödemek istemeyen bordo mavililer alınacak futbolculara karşıda taviz vermeyecek.

Hazır bir takımı olan bordo mavililer bu sezon özellikle golcü ve stoper almak için çaba sarf ederken bu mevkiye düşünülen Wisla Krakowlu Glowacki ile Sırp forvet Panteliç bu gün bir kez daha izlenecek.

Avusturya’da bulunan teknik direktör Şenol Güneş bu ülkede  Polonya ile  Sırbistan milli takımları arasında oynanacak olan hazırlık maçında her iki futbolcuyu da bir kez daha mercek altına alacak.

Trabzonspor’un transfer listesinde bu futbolcuların yanı sıra Rapid Wienli Hırvat golcü Jaleviç, Fenerbahce ile sorunlar yaşayan Semih, Rubin Kazanlı Fatih Tekke, Diyarbakırsporlu Barış Ataş, Denizlisporlu Ahmet Cebe ile ilgili çalışmalarda sürdürülüyor.

Güneş aynı maçta Brozek kardeşleri de izleyeceği öğrenilirken bu futbolcuların beğenilmesi halinde transfer gündemi değişebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor