Transfer'de son dakika gelişmesi

Trabzonspor, Polonya'nın Wisla Krakow takımından forma giyen ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek transferiyle ilgili anlaşma sağladı. Trabzonspor sol kanat ve santrafor futbolcularının transferini resmen bitirirkeni bu futbolcuların Salı günü takımın kam

Transfer'de son dakika gelişmesi
Trabzonspor, Polonya'nın Wisla Krakow takımından forma giyen ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek transferiyle ilgili anlaşma sağladı.
 

Trabzonspor sol kanat ve santrafor futbolcularının transferini resmen bitirirkeni bu futbolcuların Salı günü takımın kampına katılacağı öğrenildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nevzat Şakar, haber61.nete yaptığı açıklamada Trabzonspor'un, iki futbolcunun transferiyle ilgili olarak anlaşma sağlandığını söyledi.

27 yaşındaki Pawel Brozek, bu sezonun ilk yarısında oynadığı 13 maçta 6 kez fileleri havalandırdı.

Bu sezon milli takımda da 3 maçta 2 gol atan Brozek, 10 yıldır formasını giydiği Wisla Krakow takımıyla çıktığı 198 maçta 86 gol atmayı başardı.Aynı zamanda Brozek, milli takımında vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler