Transfer tamam mı, devam mı?

Trabzonspor yönetim kurulu ara transfer döneminde takıma takviye yapmayı sürdürüyor. Bordo mavililer Brozek kardeşlerden sonra dün gece de Ankaragücü ile yollarını ayıran Mehmet Çakır’ı renklerine kattı.  Bordo mavililerin başkanı Sadri Şener ve asbaşkan

Transfer tamam mı, devam mı?

Trabzonspor yönetim kurulu ara transfer döneminde takıma takviye yapmayı sürdürüyor.

 

Bordo mavililer Brozek kardeşlerden sonra dün gece de Ankaragücü ile yollarını ayıran Mehmet Çakır’ı renklerine kattı.

 

Bordo mavililerin başkanı Sadri Şener ve asbaşkan Nevzat Şakar bugün Antalya’ya gittiler. Şener ve Şakar Antalya’da  teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek  transfer zirvesi yapacaklar.

 

Yönetim Güneş’in istemesi halinde transferi sürdürecek, aksi taktirde Mehmet Çakır Trabzonspor’un devre arasında son transferi olacak.

 

SEZER Mİ KAHLENBERG Mİ ?

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş’in Antalya’da yapılacak transfer zirvesinde yönetimden bir transfer daha istemesi halinde bu ismin Eskişehirspor’un başarılı orta saha oyuncusu Sezer Öztürk olacağı iddia edildi.

 

Transferde adı geçen Wolsburg’un Danimarkalı futbolcusu Kahlenberg’in ise  Güneş’ten vize almadığı ve teknik patron’un yönetimden Kahlenberg’e oranla daha alternatifli mevkilerde forma giyebilen Sezer’in alınmasını isteyebileceği öğrenildi.

 

KARAR BUGÜN VERİLECEK

Trabzonspor yönetim kurulu bugün yapacağı toplantıda transferi devamı tamam mı diyecek. Başkan Sadri Şener ve asbaşkan Nevzat Şakar Danimarkalı Kahlenberg’un transferine sıcak bakarken teknik direktör Şenol Güneş ise Sezer Öztürk’ü istiyor. Ancak Sezer’e Beşiktaş ve Galatasaray’ın talip olmasının yanı sıra Eskişehirspor’un 25 yaşındaki futbolcuyu bırakmak istememesi de transferi zora soktu. Bu transferin gerçekleşmemesi halinde rota yeniden Kahlenberg’e dönecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor