Trabzon'un Sivas 11'i

Spor Toto Süper Ligi'nde son haftalarda kaybettiği puanlarla zirve yarışına devam eden Trabzonspor, yarın deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçı kazanarak tekrar bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Bordo-mavili takımda tüm futbolcular Sivas'taki so

Trabzon'un Sivas 11'i

Spor Toto Süper Ligi'nde son haftalarda kaybettiği puanlarla zirve yarışına devam eden Trabzonspor, yarın deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçı kazanarak tekrar bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

 

Bordo-mavili takımda tüm futbolcular Sivas'taki soğuk havaya karşı uyarıldı ve gerekli önlemlerin alınması istendi. Teknik direktör Şenol Güneş'in de hava koşullarını düşünerek daha mücadeleci bir takımı sahaya sürmeyi planladığı ve taktik antrenmanlarda da oyuncularından mücadele yönlerini ön plana çıkarmalarını istediği öğrenildi.

 

İşte Trabzonspor'un Muhtemel Sivas 11'i:

 

Onur, Serkan, Piotr (Ferhat) Mustafa, Glowacki, Selçuk, Colman, Engin, Jaja, Pawel Brozek (Burak), Umut Bulut.

 

Cezalılar: Cale, Giray, Tayfun

 

Sakat: Egemen

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler