Trabzon'un psikolojisini bozdular

Trabzonspor’un efsanevi futbolcularından Serdar Bali Radyo Haber61’e bağlanarak önemli uyarılarda bulundu. Bali, “Biz Şenol’la gurur duyuyoruz. Ama bunun yanında Ali Kemal’i Hüseyin’i Hami’yi unutmamalıyız. Biz bir takımız ve bu ruhu bu futbolculara da aş

Trabzon'un psikolojisini bozdular

Trabzonspor’un efsanevi futbolcularından Serdar Bali Radyo Haber61’e bağlanarak önemli uyarılarda bulundu. Bali, “Biz Şenol’la gurur duyuyoruz. Ama bunun yanında Ali Kemal’i Hüseyin’i Hami’yi unutmamalıyız. Biz bir takımız ve bu ruhu bu futbolculara da aşılamalıyız.

Futbolcularımızın en iyi kapasiteli futbolcuları olmadığını biliyoruz. Her şey kafada biter. Trabzonspor’un psikolojisini bozdular. Bu maç 96’ya ihanettir. Bu futbolcuları maçtan uzak tutup, Trabzonspor’a gazete okutmadan, sinemaya, tiyatroya getirilerek ve idmanla maça hazırlanmalı. Futbolcularımızın Trabzonsporlu nasıl yaparız bunun çabası içerisinde olmalıyız. Yıllardır bizim sıkıntımız Trabzon’dan futbolcu yetişmemesidir. Biz şimdi bu sorunu gelen futbolculara ruhumuzu aşılamakla çözmeliyiz. Yıkıp dökmeyle bir yere varamayacağız. Bunu bilmeliyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor