Trabzon'un muhtemel 11'i

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde Antalyaspor ile deplasmanda ilk maçta aldığı 2-0'lık galibiyetin rövanşına çıkacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında turu geçerek finale çıkmak istiyor.İlk maçta aldığı skorun avantajıyla Antalyaspor deplasmanına gi

Trabzon'un muhtemel 11'i

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde Antalyaspor ile deplasmanda ilk maçta aldığı 2-0'lık galibiyetin rövanşına çıkacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında turu geçerek finale çıkmak istiyor.

İlk maçta aldığı skorun avantajıyla Antalyaspor deplasmanına giden bordo-mavililer, turu geçmesi halinde kupanın 35. sezonunda 13. kez finale yükselme başarısı göstermiş olacak.Kupayı bu sezona dek 7 kez müzesine getiren bordo-mavililer, finale yükselmesi halinde de Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 sezon sonra final maçı oynayacak.

MUHTEMEL 11

Antalya'da bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan Trabzonspor'da, sakatlığı bulunan Engin'in forma giyip giymeyeceğinin maç saatinde belli olacağı bildirildi. 

 Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya; Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Ceyhun, Selçuk, Colman, Burak, Alanzinho ve Umut'tan oluşan 11 ile çıkması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler