Trabzon’un ikili averajını yemişti

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı.Buna göre Trabzonspor Galatasaray ile oynayacağı müsabakayı Bünyamin Gezer yönetecek. Gezer'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mehmet Can Hanoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi

Trabzon’un ikili averajını yemişti

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı.

Buna göre Trabzonspor Galatasaray ile oynayacağı müsabakayı Bünyamin Gezer yönetecek. Gezer'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mehmet Can Hanoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Deniz Çoban görevlendirildi.

GEZER'İN KARNESİ
Trabzonspor’un bu hafta Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında İstanbul’da karşılaşacağı Galatasaray maçını yönetmek için Bünyamin Gezer görevlendirildi.

Bordo-mavililer Gezer’in bu sezon kendi maçında düdük çaldığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet aldı. Trabzonspor, Bünyamin Gezer’in yönettiği maçlarda Fenerbahçe’yi 3-2, Gaziantepspor’u da 3-1 mağlup ederken Kayserispor ile 0-0 berabere kalmıştı.

Bordo-mavililer Fenerbahçe’ye de deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.

 

BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Bünyamin Gezer, Trabzonspor’un ikinci yarının ikinci haftasında Şükrü Saraçoğlu’nda karşılaştığı Fenerbahçe maçında sarı lacivertlilerin attığı ikinci golde avantaj kuralını tersten uygulamasıyla bordo-mavililerin yediği ikinci gole sebep olmuş ve ikili averajda geri düşmesine sebep olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor