Trabzon'un gururu oldular

23–28 Aralık tarihlerinde Adana ilinde yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasında Trabzon Hedef Boks Spor Kulübü ferdi olarak 1 altın, 2 gümüş bir bronz madalya alarak Trabzon'un gururu oldular. Sakatlığından dolayı şampiyonaya katılamayan 69 kiloda A Milli

Trabzon'un gururu oldular

23–28 Aralık tarihlerinde Adana ilinde yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasında Trabzon Hedef Boks Spor Kulübü ferdi olarak 1 altın, 2 gümüş bir bronz madalya alarak Trabzon'un gururu oldular.

Sakatlığından dolayı şampiyonaya katılamayan 69 kiloda A Milli Takım kaptanı A.Kadir Köroğlu altın madalyadan oldu.

Tosun gururlu

Hedef Boks Spor Kulübü Başkanı Mustafa Tosun 2008 yılında önemli başarılara imza attıklarını belirterek ” Türkiye'nin Avrupa da başarılı olmasında kulübümüzün katkısı çok büyük. Ekim ayında İngiltere'de yapılan Büyükler Avrupa şampiyonasında 2 madalyanın da bizim kulübümüz sporcusu olması bizleri sevindirmiştir”dedi.

Tosun ayrıca Kulüpler şampiyonasına az sporcu ile katılmamıza rağmen takım halinde Türkiye 3.si olmamız küçümsenemeyecek bir başarı olduğunu söyledi.

4 madalya aldılar
Trabzon un başarılı Boks antrenörleri Nazım Dalkıran ile Atlar Kalkışım "2008 yılı bizim ve sporcularımız acısından çok başarılı geçmiştir. 2009 yılının ilk ayında yapılacak olan A Milli takıma 6 sporcumuz katılacak. Bu da Trabzon boksunun nerelerde olduğunun en güzel örneğidir" dediler.

Adana'da yapılan şampiyonada 48 Kiloda Ferhat Pehlivan (Türkiye 1.),48 Kilo Tolgadan Öztürk (Türkiye 3.),57 Kiloda Çetin Özdemir (Türkiye 2.),60 Kiloda Fatih Keleş (Türkiye 2.)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler