1461 Trabzon - Yeni Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, hangi kanalda?

1461 Trabzon, 2. Lig'de play-off 2. turunda Yeni Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. 1461 Trabzon - Yeni Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

1461 Trabzon - Yeni Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, hangi kanalda?

2. Lig'de play-off 1. turunda Ankaraspor'u 4-1'lik skorla eleyen 1461 Trabzon, play-off 2. turunda Yeni Mersin İdman Yurdu ile eşleşti.

Futbolseverler, 1461 Trabzon - Yeni Mersin İdman Yurdu eşlemesine dair "Tur tek maç mı? Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda" gibi sorulara yanıt arıyor.

1461 Trabzon - Yeni Mersin İdman Yurdu maçı ne zaman, saat kaçta?

1461 Trabzon ile Yeni Mersin İdman Yurdu arasındaki eşleşme, çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Buna göre ilk maç Mersin'de, ikinci maç ise Trabzon'da oynanacak.

Yeni Mersin İdman Yurdu ile 1461 Trabzon arasındaki 2. Lig play off 2. tur ilk maçı 13 Mayıs Pazartesi günü 20.00'de Mersin Stadı'nda oynanacak. İkinci müsabaka ise 17 Mayıs Cuma günü 15.30'da Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanacak.

1461 Trabzon - Yeni Mersin İdman Yurdu maçı hangi kanalda?

1461 Trabzon ile Yeni Mersin İdman Yurdu arasındaki iki maç da TFF Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler