Trabzonspor'un tek eksiği Burak!

Buca'yı ağırlayacak Karadeniz ekibi,taraftarına görkemli bir galibiyet sunmayı planlarken, takımın yıldızı Umut Bulut da ligdeki 61. golü için geri sayımda...Süper Lig’de yaptığı muhteşem çıkışla liderliği ele geçiren ve tahta sıkı sıkıya yapışan Trabzons

Trabzonspor'un tek eksiği Burak!

Buca'yı ağırlayacak Karadeniz ekibi,taraftarına görkemli bir galibiyet sunmayı planlarken, takımın yıldızı Umut Bulut da ligdeki 61. golü için geri sayımda...

Süper Lig’de yaptığı muhteşem çıkışla liderliği ele geçiren ve tahta sıkı sıkıya yapışan Trabzonspor, bugün puan cetvelinde problemli günler geçiren Bucaspor’u ağırlıyor... İki takım tarihte ilk kez karşı karşıya gelirken, ev sahibi Bordo-Mavililer, puan kaybını aklından dahi geçirmiyor, hatta taraftarına farklı bir galibiyet armağan etmenin hesaplarını yapıyor. Tarihe geçmek isteyen ve Bucaspor maçına başka bir gözle hazırlanan isimlerden biri de Umut Bulut... Golcü, bugün ağları havalandırırsa ilk sayısı, Trabzonspor formasıyla attığı 61. golü olarak kayıtlara yansıyacak.

Tek eksik Burak

Trabzonspor’da kart cezalısı Burak Yılmaz dışında eksik oyuncu bulunmazken, Şenol Güneş’in öğrencileri kazanıp, rakiplerinin kaybını ve dolayısıyla puan farkının daha da açılmasını bekleyecek. Ayrıca Fırtına, hanesine 3 puan yazdırırsa 15. haftalar itibariyle son yılların en iyi tablosuna imza atmış olacak.

TRABZONSPOR

Onur

Serkan

Giray

Egemen

Cale

Selçuk

Engin

Yattara

Colman

Jaja

Umut

T.Direktör: Şenol Güneş

BUCASPOR

Atilla

Kamil

Koray

Ediz

Orhan

Musa Aydın

İbrahim Dağaşan

Ragıp

Erkan

Mendy

Manucho

T.Direktör: Samet Aybaba

Stat: Avni Aker

Saat: 20.00

Yayın: Lig Tv

Hakem: Cüneyt Çakır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor