Trabzonspor'un ''Su'yu'' çıktı

Kulübümün lisanslı ürünler ailesine bir halka daha ekleniyor. Artık taraftarlar,TARAFTAR SU markasıyla, kendi lisanslı sularına kavuşuyor.Yönetim Kurulu, TFS  A.Ş. ile lisans anlaşması imzaladı. %100 Türk sermayeli bir şirket olan TFS A.Ş. ; TARAFTAR SU m

Trabzonspor'un ''Su'yu'' çıktı

Kulübümün lisanslı ürünler ailesine bir halka daha ekleniyor. Artık taraftarlar,TARAFTAR SU markasıyla, kendi lisanslı sularına kavuşuyor.

Yönetim Kurulu, TFS  A.Ş. ile lisans anlaşması imzaladı. %100 Türk sermayeli bir şirket olan TFS A.Ş. ; TARAFTAR SU markası adı altında, kulüple yaptığı lisans anlaşmasına dayanarak Trabzonspor amblem ve logolu, özel ambalajlı suların Türkiye dağıtım ve pazarlamasını yapacak.Proje sahibi olan TFS SAĞLIKLI İÇECEKLER DAĞITIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş.,uzun ve yoğun bir fizibilite dönemi sonrasında; AB standartlarında kaynağa sahip olması,damak tadına uygun olması, hijyenik tesisleri, dağıtım ağının büyüklüğü ve marka bilinirliğigibi sebeplerle Korusu Doğal Kaynak Suları A.Ş. ile çalışmayı tercih etti.

 

Taraftar; Bursa’nın güneydoğusunda, 1.350 m. yükseklikte, Uludağ-Yayla mevkii Yeniceyurt kaynağından KORUSU tarafından çıkarılan, lezzetli ve üstün nitelikli bir kaynak suyunu içecekler. Taraftarlar, TARAFTAR SU markasıyla, kendileri için özel olarak hazırlanmış;Trabzonspor’un amblem ve logolarıyla  özel olarak  ambalajlanmış bu suyu; 19 lt. damacananın yanı sıra,akın zamanda 0,33 lt. bardak, 0,5 lt., 1,5 lt., 5 lt. ve 10 lt.'lik petlerde de temin edebilecekler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor