'Trabzonspor'un son transferiyim'

Sahada konuşacağını söyleyen Yattara, "Geride kalan sezonda taraftarları mutlu edemedim, ama yeni sezon için sabırsızlanıyorum" dedi.Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon hiçbir maçta 90 dakika forma giyemeyen Gineli futbolcu Ibrahima Yattar

'Trabzonspor'un son transferiyim'

Sahada konuşacağını söyleyen Yattara, "Geride kalan sezonda taraftarları mutlu edemedim, ama yeni sezon için sabırsızlanıyorum" dedi.

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon hiçbir maçta 90 dakika forma giyemeyen Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, yeni sezon öncesi oldukça iddialı.

 Yattara, taraftarları ve futbolu çok özlediğini belirterek, "Belçika'da tedavi görürken bile aklımda hep Trabzonspor vardı. Evimin her yerinde zaten Trabzonspor fotoğrafları var. Bu bile özlemimi anlatmaya yetiyor. Sakatlığımdan tamamen kurtuldum. İyi bir kamp döneminin ardından çok özlediğim formamı geri almak istiyorum. Bu takımın son transferi benim ve sahada konuşacağım. Herkes iyi bir Yattara'yı özlemiştir, yeni sezon için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

"61 NUMARALI FORMAMI ÖZLEDİM"

Yattara, Türkiye Kupası'nı kazanarak iyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Kadromuz oldukça iyi ve kaliteli isimler var. Hocamız ve yönetimimiz bu kadroyu daha da güçlendirmek için gerekli çalışmaları yapacaktır. Ben 61 numaralı formamı giymek istiyorum. Sakatlığım dönemimde bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Bu arada kaleci Onur'un performansıyla ilgili olarak görüş belirten Yattara, "O zaten çok iyi bir kaleciydi. Bir gün bu çıkışı yapacağına inanıyordum. Trabzonspor ve Türk futbolu çok iyi bir kaleci kazandı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler