Trabzonspor'un istediği isim Beşiktaş'tan dünyaları istedi

Trabzonspor'un gündemindeki Moting Beşiktaş'tan öyle paralar istedi ki...

Trabzonspor'un istediği isim Beşiktaş'tan dünyaları istedi
Schalke ile sözleşmesi sona eren Choupo-Moting'e Trabzonspor'un ardından Beşiktaş da talip oldu. Ancak Beşiktaş'ın futbolcunun menajerinden aldığı yanıt ile bu transferden vazgeçti.


Trabzonspor'un da imza parası nedeniyle ağır davrandığı transferde Choupo-Moting'in bonservis bedeli ödenmeyeceği için kendisine talip olan Beşiktaş'tan 2 milyon Euro imza parası istediği ayrıca yıllık ücretini de 3 milyon Euro olarak belirlediği belirtildi.

ARADA YARI YARIYA FARK VAR

Bu transferi 2-2.5 milyon Euro civarında yıllık ücretle bitirmeyi düşünen siyah-beyazlı yöneticilerin, imza parası ile birlikte maliyet iyice yükselince, oyuncudan indirip talep ettikleri ancak aldıkları cevap karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadıkları öğrenildi. Choapo-Moting ve menajerinin, "Bu paraları zamanında Mario Gomez'e vermiştiniz, biz de istiyoruz" sözleri sonrası Beşiktaş'ın Kamerunlu golcünün transferini askıya aldıkları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor