Trabzonspor'un iddiası sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftayı galibiyetle kapatan Trabzonspor, zirvedeki iddiasını sürdürdü.Ligin son 3 haftasını Beşiktaş'ı sahasında 1-0, Kasımpaşa'yı deplasmanda 7-0, Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek 9 puanla kapatan bordo-mavililerde, son yı

Trabzonspor'un iddiası sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftayı galibiyetle kapatan Trabzonspor, zirvedeki iddiasını sürdürdü.

Ligin son 3 haftasını Beşiktaş'ı sahasında 1-0, Kasımpaşa'yı deplasmanda 7-0, Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek 9 puanla kapatan bordo-mavililerde, son yılların en iyi dönemlerinden birini yaşıyor.

Geçen sezonda ilk 9 haftayı 12 puanla kapayan Karadeniz ekibi, bu sezon aynı dönemi 20 puanla tamamlamayı başardı.

Kulüp başkanı Sadri Şener, Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında iyi bir futbol ortaya koyarak galibiyete ulaştıklarını belirtti.

Trabzonspor'un her zaman lig yarışında var olan iddialı bir takım olduğunu ifade eden Şener, “Ancak maçlara tek tek bakıyoruz. Hedefimiz oynayacağımız müsabakalardan galibiyetle ayrılmaktır. Eğer bunu başarabilirsek alacağımız sonuçların bizi önemli yerlere taşıyacağını biliyoruz” dedi.

Bu doğrultuda yollarına devam edeceklerini anlatan Şener, şöyle konuştu: “Zaten geçtiğimiz sezon itibariyle kupayı ve Süper Kupa'yı kazanan, şampiyonu belirleyen takımımızın mevcut kadrosunu koruyup yeni isimlerle takviye ederek daha güçlü ve iddialı bir hale gelmesini sağladık. Zaman içerisinde bu tavrımızın meyvelerini alacağımızın farkındayız. Bu konuda önemli mesafeler kat ettik. Sezon sonuna kadar aynı performansımızı sürdürerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz.”

Şampiyonluk yolunda en büyük destekçilerinin taraftarları olacağını kaydeden Şener, “Onlardan alacağımız pozitif enerji sürdükçe hedefe uzanan yolumuz o kadar kısalacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor