Trabzonspor'un farkı "tavrı"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadıklarını hatırlatarak "Kupada Beşiktaş ve ligde Fenerbahçe karşısında aldığımız beklenmeyen sonuçlar hepimizde moral bozukluğu oluştursa da bunun etkilerini üzerimizd

Trabzonspor'un farkı "tavrı"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadıklarını hatırlatarak "Kupada Beşiktaş ve ligde Fenerbahçe karşısında aldığımız beklenmeyen sonuçlar hepimizde moral bozukluğu oluştursa da bunun etkilerini üzerimizden kısa sürede atacağımıza inanıyoruz" dedi.

Örnek duruş sergilemeye devam edeceklerini belirten Şener "Yarışın en zorlu dönemlerinde dahi örnek kimliğinden taviz vermeyerek sadece sportif sınırlar içerisinde mücadelesini sürdürmeye özen gösteren Trabzonspor'un Türk futbol kamuoyundan gereken desteği görmesi ülke sporu adına da büyük önem taşımaktadır. Bizler mücadelemizi sadece saha içerisinde tutmaya özen gösteren, ayak oyunlarına uzak mücadele anlayışımızla mutlu sonu hedefleyen örnek bir duruş sergilemek istiyoruz. Bunda da pişman değiliz.

Verdiğimiz mesajlarla eylemlerimiz tarafsız, sağduyulu kesimlerce son derece iyi algılanmakta ve takdir görmektedir. Ülke futbolunun değişim yaşaması için bizim gibi örneklerin çoğalması büyük önem taşımaktadır. Herkes kendi evin önünü temizlerse, bütün sokak tertemiz olur. En zor şartta dahi camiamızın bütünlüğünü koruyarak mücadele gücümüzü daha da arttırmalı, sabırlı olmalı ve acıları bölüşerek küçültürken, sevinçleri paylaşarak büyütmeliyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor