Trabzonspor'un eski futbolcusundan nokta atışı!

Kiki Musampa, Türkiye'de yaşlı yıldız futbolcuların emekli ikramiyesi kazandıklarını söyleyerek Türk futbolunun sorununu ortaya koydu

Trabzonspor'un eski futbolcusundan nokta atışı!
Trabzonspor'un eski futbolcularından Kiki Musampa, Türkiye'de yaşlı yıldızlara verilen ücretlerin Çin'de bile verilmediğini dile getirdi. Hollandalı futbolcu Türkiye'de oynayan vatandaşlarından 4.9 milyon euro garanti kazanan Robin van Persie ile , 4.5 milyon euro garanti  kazanan Wesley Sneijder'ı değerlendirdi.

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Kiki Musampa, NOS TV'de yayınlanan bir programda Hollanda Milli Takımı'nın çöküşünü değerlendirdi. Konu Sneijder'in milli takım teknik direktörünü seçmek istemesine ve van Persie'nin milli takıma alınmamasına geldiğinde şu ilginç ifadeleri kullandı:

Eminim ikisi İstanbul'da sık sık bir araya gelip, kebap yiyip geçmiş kariyerleri hakkında konuşup, kimin daha iyi olduğunu tartışıp, gülüyorlardır... çünkü ikisi de biliyor ki, kazandıkları bu emekli ikramiyesini başka yerde kazanamazlar. Çinliler bile onların yaşındakilere Türklerin verdiği paraları vermiyor. İkisi de İstanbul'dan ayrılmaz. Düşünsenize Hollanda'ya geldiler. Yılda ne kadar kazanabilirler? Türkiye'de aldıklarının en fazla 5'te 1'ini?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor