Trabzonspor'un Erhan Güven ısrarı

Trabzonspor Beşiktaşlı Erhan Güven için girişimlerini sürdürüyor.TRABZONSPOR ERHAN GÜVEN’İ İSTİYORBu arada Trabzonspor, Beşiktaş'ın kanat oyuncusu Erhan Güven içinde girişimlerini sürdürüyor. Futbolcunun Trabzonpsor'a gelmeyi çok istemesi nedeniyle Beşikt

Trabzonspor'un Erhan Güven ısrarı

Trabzonspor Beşiktaşlı Erhan Güven için girişimlerini sürdürüyor.

TRABZONSPOR ERHAN GÜVEN’İ İSTİYOR

Bu arada Trabzonspor, Beşiktaş'ın kanat oyuncusu Erhan Güven içinde girişimlerini sürdürüyor. Futbolcunun Trabzonpsor'a gelmeyi çok istemesi nedeniyle Beşiktaş'la bir kez daha görüşmeyi planlayan Bordo-Mavililer, alternatif sağbek arayışlarını da devam ettiriyor.

FATİH TEKKE GÜNDEMDE

Bu arada Trabzonspor'da Rubin Kazan'da forma giyen Fatih Tekke yine gündeme geldi. Takımında fazla forma şansı bulamayan ve bu nedenle huzursuz olan Fatih'in de Bordo-Mavili kulübe gelmeye sıcak baktığı iddia edildi.

MAKUKULA İÇİN SON TEKLİF

Trabzonspor forvet transferinde yeniden Ariza Makukula'ya döndü. Benfica'ya son bir teklifte bulunan Bordo-Mavililer, futbolcuyla ise büyük ölçüde anlaştı.

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in forvet transferinde ısrarcı olması yönetimin transfer arayışlarını hızlandırdı. Yurt dışı kampında oynanacak olan hazırlık maçlarına kadar bu transfere bir nokta koymak isteyen Bordo-Mavililer, Kayserispor formasıyla Turkcell Süper Lig'in de gol krallığı yaşayan Portekizli futbolcu Ariza Makukula için bonservisini elinde bulunduran Benfica'ya son bir teklif yaptı.

Daha önceki rakamlara oranla biraz daha fiyat yükselten Trabzonspor, yumuşama sinyalleri veren Benfica'yı ikna etmeyi planlıyor. Bu arada Makukula'nın kendisiyle yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı ve futbolcudan, 'Kulübümle anlaşın ben gelmeye hazırım' cevabı alındığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor