"Trabzonspor’un bu skandallara alışmasına izin vermek..."

Trabzonspor taraftar grubundan önemli açıklama.

"Trabzonspor’un bu skandallara alışmasına izin vermek..."

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma 5-0 Trabzopnspor'un mağlubiyeti ile sona ererken alınan şok sonuç sonrasında futbolcular taraftarlardan özür diledi. Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın taraftarlarla yaşadığı sorun gündeme geldi. 

Yaşanan olay sonrasında taraftar grubu Vira'dan yapılan açıklamada "Trabzonspor’un bu skandallara alışmasına izin vermek, Trabzonspor’un büyüklüğünden vazgeçmek demektir" denildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Takımımızın dün akşam Malatya deplasmanında almış olduğu ağır mağlubiyet sonrasında Trabzon havalimanında yaşananlarla ilgili açıklama yapma gereği duyduk.

Grup üyelerimiz ve taraftarlarımız oyuncular havalimanından çıktıkları sırada küfürsüz bir şekilde protesto etmiş, oyuncularımız mahcup ve üzgün bir şekilde otobüslerine doğru hareket etmişlerdir. Buraya kadar her şey Trabzonspor’un büyüklüğü, bu sonuçların, bu vurdumduymazlığın bu camiada kabul edilebilir olmadığını göstermek adına önemlidir.

Fakat bundan sonra otobüse bineceği sırada geri dönüp taraftarların bulunduğu bölüme doğru hareket etmeye çalışarak, polislerin arkasından “sizinle görüşeceğiz, sizi s...m” diye bağıran Onur Recep Kıvrak olayların bu noktaya taşınmasına neden olmuştur. Malatya’da da müsabaka sırasında tribündeki taraftarlarımıza el, kol işaretleri yaparak tepki gösteren Onur’un burada da aynı tavrını daha ileriye taşıması sonrasında grup üyelerimiz tepki göstermiş, Onur’a karşılık vermişlerdir.

Küfürlerinin ardından grup yöneticimiz Osman Alemdar’a “seni s...m, seni yarın aldıracağım” diye bağıran Onur’u arkadaşları otobüse bindirerek uzaklaştırmışlardır.  Geçtiğimiz hafta Burak Yılmaz’ın tüm Türkiye’nin gözleri önünde taraftarına hakaretini, bugün Onur Recep Kıvrak’ın önce Malatya’da deplasman tribününe, daha sonra havalimanında bizlere hakaretini kabullenmek mümkün değildir!

Onur Recep Kıvrak’a yönelen tepkiler gollerdeki hatasına, bilerek yemiş olduğu kanaatine değil, umursamazlığınadır. Takım o durumdayken, yediği goller sonrasında sergilediği anlamsız tepkisizlik, vurdumduymazlık nedeniyle, diğer oyuncular gibi Onur da tepkilerimizden nasibini almıştır. Özellikle son yıllarda, Trabzonspor camiasını her konuda tepkisizleştirmek, yanlışa, ihanete, skandallara alıştırmaya çalışmak için özellikle camia içinden anlamsız bir talebin olduğunu görmekteyiz.

Trabzonspor taraftarı büyükse, bu kulüp büyük bir kulüpse dünyanın her büyük kulübünde olduğu gibi bu rezilliklere tepki koymak zorundadır, koymalıdır! Trabzon küçük şehir; kulüp içinde Burak ve Onur’un başı çektiği oyuncuların hocalarıyla ilgili “o hoca buradan gidecek” söylemleri duyum değil, bu oyuncuların çekinmeden her ortamda dile getirdikleri hadsiz bir söylemdir. Bunun üzerine Malatya’da ortaya konan tablo ve vurdumduymazlık bu rezalete artık bir tepki verilmesi gerekliliğini ortaya koymuştur.

Trabzonspor Kulübü’nün milyonlar verdiği futbolcularının oyuncağı olmasına, istedikleri gibi taraftara hakaret etmelerine, kulüp içerisini dizayn etmelerine sessiz kalmamız mı istenmektedir? En zor günlerinde, bizzat kulüp başkanı ve yönlendirdiği kişiler Onur Recep Kıvrak’ı göndermeye çalışırken bizler tek başımıza bu yanlışın da karşısında durduk. Bunu en iyi bunun için yanımıza gelerek teşekkür eden Onur Recep Kıvrak biliyor. Çünkü o günün doğrusu buydu, hatalarla dolu o yönetimin bu yanlıştan dönmesi için biz de hepinizin hatırlayacağı üzere çok büyük bir çaba sarf ettik.

Biz o gün de bugün de kişilerin değil, Trabzonspor’un yanında olduk, bundan sonra da öyle olacağız. Bunun için tepki vermemiz gereken kişi Trabzonspor Başkanıysa ona, kaptanıysa ona, hocasıysa ona, yöneticisiyse ona tepki veririz.  Çünkü biz Trabzonsporluyuz; Trabzonspor’un bu skandallara alışmasına izin vermek, Trabzonspor’un büyüklüğünden vazgeçmek demektir.

Saygılarımızla.."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
42 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor