Trabzonspor'un bu haftaki rakibi!

Ligin yeni ekiplerinden Olin Edirne'yi sahasında 75-63 yenen sarı-lacivertliler, 7. maçından da galibiyetle ayrıldı ve 14 puanla haftayı lider kapattı.Antalya Büyükşehir Belediyesi ise Bursa deplasmanında OYAK Renault'u 76-67 mağlup ederek, 13 puan ve ave

Trabzonspor'un bu haftaki rakibi!

Ligin yeni ekiplerinden Olin Edirne'yi sahasında 75-63 yenen sarı-lacivertliler, 7. maçından da galibiyetle ayrıldı ve 14 puanla haftayı lider kapattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ise Bursa deplasmanında OYAK Renault'u 76-67 mağlup ederek, 13 puan ve averajla ikinci sıradaki yerini korudu.

Banvit, kendi seyircisi önünde TOFAŞ'ı 79-68'lik skorla yenerken, puanını 13'e çıkarttı ve bu haftayı da averajla 3. sırada bitirdi. Son haftalardaki başarılı çıkışını bu hafta da sürdüren Efes Pilsen, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 85-72 yenerek, haftayı 13 puan ve averajla dördüncü sırada tamamladı

Ligin 7. haftasında alınan sonuçlar, 8. haftanın programı ve puan durumu şöyle:

Türk Telekom-Galatarasay Cafe Crown............: 72-85

Fenerbahçe Ülker-Olin Edirne...................: 75-63

Beşiktaş Cola Turka-Medical Park Trabzonspor...: 94-85

Bornova-Erdemirspor............................: 66-65

OYAK Renault-Antalya Büyükşehir Belediyesi.....: 67-76

Aliağa Petkim-Pınar Karşıyaka..................: 84-82

Banvit-TOFAŞ...................................: 79-68

Mersin Büyükşehir Belediyesi-Efes Pilsen.......: 72-85

8. HAFTA

Beko Basketbol Ligi'nin 8. haftasında Olin Edirne-Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Cafe Crown-Banvit, Medical Park Trabzonspor-Mersin Büyükşehir Belediyesi, TOFAŞ-Aliağa Petkim, Erdemirspor-OYAK Renualt, Pınar Karşıyaka-Bornova, Antalya Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen-Türk Telekom maçları oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler