Trabzonspor'un 2. ikizleri Brozekler

Trabzonspor'da, Polonya'nın Wisla Krakow takımından transfer edilen forvet Pawel Brozek ve ikiz kardeşi sol bek Piotr Brozek ile Arçil ve Şota'dan sonra ikinci ikizler dönemi başladı. Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapan ve ilk yarıyı lider tamamlayan Tr

Trabzonspor'un 2. ikizleri Brozekler

Trabzonspor'da, Polonya'nın Wisla Krakow takımından transfer edilen forvet Pawel Brozek ve ikiz kardeşi sol bek Piotr Brozek ile Arçil ve Şota'dan sonra ikinci ikizler dönemi başladı.

Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapan ve ilk yarıyı lider tamamlayan Trabzonspor'da, transfer çalışmaları da büyük bir hızla devam ediyor. Bordo-mavili kulübün transfer ettiği Polonyalı Brozek kardeşler, Karadeniz ekibinin 80 ve 81. yabancı oyuncuları oldu.

Trabzonspor'da bugüne kadar 5 kıtada 35 ülkeden 79 yabancı futbolcu görev yaparken, Trabzonspor'un gerçekleştirdiği yabancı futbolcu transferlerinde 10 oyuncu ile Brezilya ilk sırada yer alıyor.

Bu ülkeyi 6'şar futbolcu ile Gürcistan ve Yugoslavya izlerken, 5'er futbolcu ile Belçika, Ukrayna ve yeni transferlerle Polonya, 3'er oyuncu ile Makedonya, Nijerya, Hırvatistan, Gana, 2'şer oyuncuyla Almanya, Kamerun, Gine, Çek Cumhuriyeti, Sırbistan ve Bulgaristan izledi. Geri kalan 20 oyuncunun ise her biri farklı ülkeden transfer edilerek, bordo-mavili formayı giydi.

Brozek kardeşlerden önce Trabzonspor'da Polonya'dan Jacek Cyzio, Szymkowiak futbol oynamış, bu ülkeden son olarak Glowacki transfer edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor